PUBG: Elérte első dobogós helyezését a Twitch chat

PUBG: Elérte első dobogós helyezését a Twitch chat

Semmi sem olyan szívmelengető mint, amikor egy internetes közösség összeáll egy cél érdekében

Az elmúlt napokban néhány PUBG player összejött, hogy egy felettébb érdekes módon játsszák a játékot, Twitch chaten keresztül.

Twitchplaysbattlegrounds egy új csatorna, amely egy olyan bottal van felszerelve, ami miatt a chat tudja irányítani a PUBG-s karaktert. Ha a Twitch chat olyan utasításokat ír be, hogy W, A, S, D akkor úgy mozog körbe a karakter a “Z”-nél pedig lefekszik, a chat irányit mindent a karakter mozgásán.

Vasárnap, a kísérlet második napján a chat olyan jól működött együtt, hogy sikerült elérni egy harmadik helyet ami az eddigi legjobb eredménye a Twitch chat által irányított karakternek. A taktika igen egyszerű volt addig feküdtek a fűbe és kúsztak előre amíg 3-an nem maradtak, ahol is egy sárga Dacia könyörület nélkül elgázolta őket.

“A fő okok amiért létrehoztam ezt a csatornát a kíváncsiság, türelem és az együttműködés volt,” mondta a program kitalálója Nuehado. “Az utasítási lista egy élő dokumentum ami folyamatosan változik, ahogy fejlesztjük a programot, ezzel jobbá téve mindenkinek. Ha van bármilyen tanácsotok ne hezitáljatok lépjetek velem kapcsolatba. Most éppen azon dolgozok, hogy csökkentsem a késést a Twitch chat és a karakter közt, hogy annyira simává csiszoljam  az egész játékmenetet amennyire csak tudom. Mindezt azért, hogy veletek együtt élhessem meg az első győzelmet. Kérlek ne haragudjatok a csatorna hiányossági miatt hiszen csak most kerül ki bétából.”

A Chat által irányított játékok nem újdonságok, hiszen játszott már Pokémont vagy éppen Dark Souls-t a Twitch chat, de egy multiplayer játék már egy kicsit nagyobb falat mindenkinek.

Ez a projekt még mindig gyerek cipőben jár, de egy-két jó kék kör, némi szerencse és egy rossz teljesítmény az ellenfelektől elhozhatja Nuehado és a Twitch chat első győzelmét.

Ti játszanátok PUBG-t a Twitch chattel?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kép: www.playbattlegrounds.com

Kövess Minket!