A szezon csapatába is bekerült Nikolic!

Egyszer már a hét csapatában is szerepelt, akkor még ugyan elmaradt Dzsudzsák 86 pontos rekordjától, de a szezon csapatában ez is megdőlt most!

Az utolsó Team of the Season csapat is megérkezett, aminek mi magyarok nagyon tudunk örülni! Tegnap a sok FIFA 18 újdonság mellett az amerikai MLS bajnokságból is kikerültek a legjobb játékosok, akik egy TotS csapatot alkotnak. 

Számunkra ez csak azért lehet érdekes, hiszen magyar játékos is van a legjobbak között! Nemanja Nikolic eddig csak a hét csapatába fért bele, de a szezon végére már az egyik legjobb csatárként beszélnek róla.

A hét FUT csapatában Nikolics, nem is gyenge pontszámmal

Utoljára 2011-ben a PSV játékosaként kapott még 86 pontot Dzsudzsák, azóta senki nem volt 83 pont felett, egészen eddig!

2011 óta megdöntetlen ez a rekord, amit Dzsudzsák állított fel 86 ponttal, de most a Chicago Fire játékosának sikerült ezt is megdönteni, ugyanis 88 pontot kapott!

Érdekesség mindenképp, hogy David Villa után Nikolic-nak van a legtöbb pontszáma lövőerőben. Nagy dolog, hogy végre láthatunk magyart is az MLS Team of the Season-jében és mindenképp gratulálunk Nemanja Nikolicnak!

Az MLS TOTS kártyák augusztus 8-ig vannak a játékban, addig van időtök beszerezni őket, siessetek, ha szeretnétek Nikolic-ot a FUT csapatotokban látni! Egyébként Nikolic a való életben is belekerült az MLS All-star csapatába és, pont a mai nap küzdenek meg a Real Madriddal!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!