Egyre több újdonság érkezik az új FIFA-hoz!

Egyre több újdonság érkezik az új FIFA-hoz!

Továbbra is jönnek az újabb bemutatók az EA Sports-tól, lassan két kezünkön nem tudjuk megszámolni az újdonságokat!

Az utóbbi időben az EA belehúzott és nagyon elkezdte promózni a szeptemberben startoló FIFA18-at. A tegnapi nap folyamán is több újításról rántották le végül a leplet. Stream formájában mozgás közben is megcsodálhattuk legújabb alkotásukat, melynek a felvételét a cikk alján magatok is megtaláljátok.

SQUAD CSATÁK

 

Egy teljesen új módot kapnak az Ultimate Team-en belül, azok akik nem akarnak vagy nem tudnak részt venni a FUT Champions bajnokságban. A „Squad Battles” egy új egyjátékos versenyzési lehetőség, melyben az előre meghatározott csapatokkal lehet megküzdeni, melyeket a felturbózott AI irányít. Ezek nem átlagos teamek lesznek, néhányat valódi focisták vagy a közösség legjobbjai állítanak össze. Hasonlóan a FUT Champions-hoz, minden győzelem bizonyos számú pontot ad, amivel egyre feljebb lehet kapaszkodni a ranglétrán. Hogy mennyit kapunk, azt a választott nehézség, az ügyességünk és az ellenfél összeállításának szintje fogja meghatározni. Azoknak tehát akiknek nincs idejük vagy éppen nem képesek a heti tornákra kvalifikálni magukat, ez az új rendszer tökéletes kikapcsolódást jelenthet.

CHAMPIONS CHANNEL – VISSZAJÁTSZÁSOK

 

Visszanézhetőek lesznek a profi játékosok legjobb pillanatai, az összes! Ugyanis mostantól ezzel az új lehetőséggel egy egész meccset is meg lehet majd tekinteni, amikor csak szeretnénk. Az úgynevezett „Champions Channel” által a világ legjobb játékosainak teljes találkozóit vissza tudjuk majd nézni, ha lekéstünk volna róla. A kezelése egyszerű, bármikor leállítható és újra indítható a mérkőzés, kamerát lehet váltani közben és még a replay sebességét is beállíthatjuk. Alul látható majd egy menü, ahol a fontosabb pillanatokat jelzi nekünk a rendszer és könnyedén ugorhatunk egyik pontról a másikra.

ÚJ FIFA18 WEB APP

 

A régi jó FUT applikáció ideje lejárt, a helyét átveszi egy új és jobb. A felhasználó felülete könnyebb lesz, hogy menedzselni tudjuk a klubokat. Továbbra is lehet majd építgetni a csapatokat, squad kihívásokat teljesíthetünk és megjelennek a napi célok is. A kezdeti feladatokat teljesítését követően - amilyeneket minden FUT játékos kap egy új klub elindításánál - megkapjuk az ingyenes arany csomagot.  Innentől kezdve mindenki teljesítheti a napi célokat különböző nyereményekért. Véletlenszerűen fogja adni nekünk a program, így kizárt, hogy a legjobb barátainkkal ugyanazért a célért küzdenénk.

A tegnapi nap folyamán tartottak egy bemutatót a kiadó munkatársai, ha esetleg lemaradtál volna róla, de megnéznéd, akkor ezt most itt megteheted:

Ti várjátok már, hogy játszhassatok az új FIFA-val?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!