FIFA Ultimate kártyák - kezdetektől napjainkig

FIFA Ultimate kártyák - kezdetektől napjainkig

Immáron 8. éve része a FIFA sorozatnak a FUT, ezért kíváncsiak voltunk, hogyan változott a kártyák kinézete ez idő alatt.

Vajon hányan emlékeznek még a FIFA09-re? Ez az év hozta el sokak kedvenc Ultimate módjának megjelenését. Playstation 3 és Xbox 360 konzolokhoz ekkor még letölthető formában volt beszerezhető, csapatokat lehetett kreálni és menedzselni, Microsoft Pontokat gyűjtve pedig paklikat lehetett vásárolni, amely arany, ezüst és bronz kártyákat tartalmazott. Az évek folyamán a kinézetük némiképp módosult, az elmúlt 8 évben számos alakjuk volt. A nosztalgia kedvéért idézzük fel, hogyan is változtak az évek folyamán:

2009-2013:

 

2013-ig maradt a szögletes megvalósítás, de azért változtak egy keveset az évek folyamán, mint ahogyan maga a játékmód is. Lehetett már online vagy offline versenyeznünk a csapatainkkal, mezszámokat is szerkeszthettünk és egyre több beállítást végezhettünk el. A FIFA13 után, a FIFA14-től kezdve az 5 helyett immáron 10 divízióban küzdhettünk. Ettől az évtől a kártyák külseje is változáson esett át, ívesebb kinézetett kaptak.

2014-2017:

 

A szeptemberben érkező kártya mérete az eddigi legnagyobb és három verziója is elérhető lesz belőle. Ne felejtsük el a legendák helyét átveszik az ikonok (Legends helyett mostantól Icons nevet viselik).

 

Nektek melyik kártya tetszik a legjobban?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!