PUBG: Elképesztő árak és komoly szerver laggok

PUBG: Elképesztő árak és komoly szerver laggok

Tegnap a hivatalos szerverekre is megérkezett a havi patch, ami nem csak a játékot rázta fel, hanem a Steam marketet is.

A tegnapi nappal megérkezett a várva várt patch, amit mindenki komoly érdeklődéssel várt és csütörtök 12:00-kor mindenki belevetette magát a PUBG világába ezáltal irgalmatlan szerver laggokat generálva.

Mivel én is tapasztaltam ezeket, így első kézből mondhatom, hogy érezhető volt, de teljességgel játszható. Persze a Redditen pár ember megint elég drámaira vette a figurát hiszen egyenesen játszhatatlannak minősítették a játékot.



A Bluehole csapata viszont igen gyorsan válaszolt a játékon belül, ahol elismerték a laggot, de azt mondták, hogy van rá megoldás. A készítők már kidobtak egy 500 mb-os frissítést, amiben fps dropokat és pár hangot javítottak, de valószínűleg ki tudják majd javítani az egész szerver problémát, hogy mindenki gondtalanul üldözze az új skineket.

Amivel át is térünk következő témánkra, ami már sokkal pozitívabb. A PUBG az új crate-ekkel egyenesen felrobbantotta a Steam piacot mivel 1 nap elteltével is erősen tartja az árát mind a 3 új case, ebből a legdrágább az Invitational Crate amit 2.5 dollárért tudunk kinyitni, de maga a doboz is 3 euro, a másik kettő ingyenes nyitható Crate közül a Survivor Crate 2.9 euro környékén mozog míg a Wanderer 1.6 euron stagnál.



Mindegyik crate-nek különböző ritkasága van, a zöld itemek a legkönnyebben megszerezhetőek, míg a pirosak a legritkábbak. Ezek a skinek mint a Cratek is eladhatóak vagy megvehetőek a Steam marketen. Az első napokban két igazán kiemelkedő skin van a marketen. Az egyik a lila mini szoknya a Survivor Crate-ből amit 400 Euroért vesznek míg a másik egy kék forrónadrág a Wanderer Crate-ből amit 300 euroért árulnak. Mint eddig is, a Crate-ek limitálva vannak egy héten, maximum hatot lehet venni, aminek az ára exponenciálisan nő, ahogy egyre többet veszel belőle. Aki eddig nem tudta magát rávenni a PUBG-re vagy arra, hogy megvegye, most tegye meg hiszen ha kigyűjti a Crate-eket szinte vissza jön a játék ára, ami valljuk be egész jó dolog.

Eddig tetszik a patch?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Képek és Cover: www.dotesports.com

Kövess Minket!