Hirdetés

PUBG: Szabadon modolható lesz a teljes játék

A PUBG is egy modként kezdte és úgy néz ki, hogy nem szeretné elfelejteni a gyökereit.

Hirdetés

A PlayerUnknown’s Battlegrounds meghódította a gamer világot március óta. Milliók játsszák és nézik Twitchen, már korai hozzáférésben rendeznek egy nagy kaliberű versenyt, és minden hónapban temérdek fejlesztést adnak a játékhoz, ezért nehéz elképzelni, hogy az egész játék Brendan “PlayerUnknown” Greene Arma 3 modjaként indult.

Minden játéknak el kell indulnia valahol, erre a modolás nagyon jó táptalajt biztosít és segít abban, hogy egy ötletből valóság legyen. Greene szeretné ugyanazt az esélyt megadni a kísérletezőknek, mint amit ő kapott az Arma 3-tól, ezért engedélyezni fogja a modokat. Mindezt egy interjúban mondta el a CNET-nek.

Szeretnék egy olyan valakit találni, aki csinál egy játék mode-ot vagy modot a játékomhoz, amivel sikereket érnek el és elősegíti őket abban, hogy megcsinálhassák saját játékukat. Szeretném megtalálni a következő PlayerUnknown-t” mondta Greene a CNET-nek.

Mielőtt még mindenki reménykedni kezd, nem úgy néz ki, hogy a közeljövőben bekerül a játékba a modolás. Greene azt mondta, hogy próbálják megtalálni az arany középutat az open source és a kalózkodás között. Itt még nem tartanak, de egy tökéletes plusz lehet a teljes játék megjelenése mellé. Ne felejtsük el a PUBG még mindig korai hozzáférésű játék, így a következő hónapok patch-ei is tele lesznek újdonságokkal.

Greene a teljes játék megjelenése után sem szeretne a babérjain ülni, hanem a CSGO és LoL példájára folyamatos patch-ekkel szeretné balance-olni és fejleszteni a játékot.

Jó pár új funkciót már most is ismerünk és tudjuk, hogy valamikor be fog kerülni a játékba ilyen például a 2 új map, hatalmas mennyiségű skinek és új fegyverek.

Kíváncsian várjuk mit hoz a szeptemberi patch a PUBG háza tájára.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Képek,Coverr: www.pcgamer.com www.playbattlegrounds.com

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ezeket olvastad már ?