Újra elérhető lesz a PAX Sivir, kicsit új köntösben!

Újra elérhető lesz a PAX Sivir, kicsit új köntösben!

Sokak hőn áhított kinézetei közé tartoznak a PAX skinek, amiket már jó ideje nem lehetett megvásárolni, egészen mostanáig!

A Riot idén részt vesz a PAX West rendezvényen és ennek alkalmából újra elérhetővé teszi a PAX Sivir kinézetet. Persze, nem az eredeti verziót, az új nevén a Neo PAX Sivirt, ami egy átszínezett változat. Nem lehet majd megvásárolni, hanem Augusztus 11 és Január 8 között tudjátok majd lekraftolni 10 drágakő használatával. 

Persze a most érkező Epic loot kapszulában is megtalálható lesz, amit szeptember 9-ig tudtok majd megvásárolni 750 RP-ért. Ezekhez a kapszulákhoz nem kell kulcs, se semmi, csak szimplán ki kell nyitni őket. Nagyobb eséllyel kaphatunk belőle Gemstone-t vagy akár egy értékesebb kinézet töredéket. 

Azoknak a játékosok, akiknek megvan alapból a PAX Sivir, nem kell aggódniuk, hiszen ők alapból megkapják a Neo színezett változatot. Az eredeti hőskinézetet már sosem lesz újra elérhető, így azt nem tudjuk megszerezni többé.

Egy kis történelem. A PAX Skinek, Twisted Fate, Jax és Sivir, a játék legdrágább és legritkább kinézetei közé tartoznak. Egy felhasználó, amin csak kettő PAX Skin található 250 euró körül mozog, ami kb. 76 ezer (!!!) forint. A kinézetek 2009-ben érkeztek, amikor az egyik PAX rendezvény volt. Az első 20 ezer embernek egy kártyát adtak, amin egy kód volt található és ezzel lehetett beaktiválni a PAX skinek egyikét. 

Igazán ritka skinnek számítanak, valakinek megvan esetleg bármelyik?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!