Egyedülálló Star Guardian játékmód érkezik

Egyedülálló Star Guardian játékmód érkezik

Egy új PvE típusú játékmóddal ajándékoz meg minket a Riot, amelyhez hasonlót még nem láthattunk a LoL világában.

Tegnap a Riot Games bejelentette az új Star Guardian skineket, és rögtön csaptak is hozzá egy új játékmódot is, ami az Invasion nevet kapta. Aki látta a skinek 360°-os bejelentő képét könnyen elképzelheti, hogy nagy vonalakban miről is van szó. Űrlények hordái támadják meg a világunkat, nekünk pedig meg kell védenünk a területeket a szakaszokban érkező rémségektől, a legvégén pedig egy látványos boss fightra is számíthatunk.

Megjelent az első videó is az új Star Guardian skinekről!

Délelőtt még csak képeket láthattunk róluk, de most már egy videó is megjelent, hogy a játékon belül miként fognak kinézni.

A játékmód egy RPG játék teljesen hétköznapi küldetését idézi, ám a LoL világában ez abszolút egyedülálló. Mint PvE játékmód ott vannak a Doombotok, de ilyen alapokra épülő verzió még nem volt. A támadó szörnyek a már jól ismert üresség lények kicsit átalakított verziói lesznek, és 7 alkalommal kell majd őket visszavernünk. Ez alkalommal is 4 bajtársunkkal állhatunk össze, hogy megfékezzük ellenségeinket egy teljesen új pályán, mely a Valoran City Park nevet kapta. 

Ahhoz, hogy a szörnyek hordáit magunkra eresszük, mind az ötünknek rá kell kattintania a zónákban található hatalmas csillagokra, a buli pedig ezután kezdődik. Háromféle küldetés vár ránk a szörnyek támadása során, amelyek közül minden szakaszban teljesítenünk kell egyet, hogy sikerrel járjunk. Az első a Survival nevet kapta. Minden bizonnyal ez a legegyszerűbb. A szörnyek hordái jönnek és jönnek, nekünk pedig el kell pusztítanunk őket.

A második már egy kicsit különböző, ez az Escape nevet viseli, a lényege pedig az, hogy a csillag zóna, amit védenünk kell, elindul a térkép egy másik pontjára. A csapatunknak követnie kell, ha pedig sikeresen megérkezik az új területre, akkor megnyertük ezt a szakaszt is. Ha valaki kilép a zónából, az sebzést szenved el.

A harmadik feladat az első kettőnek a kombinációja. A Defense névre keresztelt küldetés során a támadókat ismét el kell söpörnünk a föld színéről, ám nem hagyhatjuk el a csillag zónát, különben sebzés ér minket. A szakaszok közötti szünetben tudunk majd vásárolni, illetve szusszanni egyet.

Ha mind a hét szakaszt teljesítettük, akkor egy epikus boss fight következik, ahol a Herald lesz az ellenfelünk, egy kicsit felturbózva. Íme egy kis szörny infó, a kép szerint az üresség karakterek átdolgozott verziói várnak majd ránk, tehát Vel'koz, Kha'zix, Rek'Sai és a többiek.

Végül pedig a Star Guardianok új generációjáról egy komplett videó is elérhető már, amiben a skinek minden porcikája és képessége megtekinthető. 

A játékmód és az új skinek, ha minden igaz már elérhetőek PBE-n, az éles szerverekre pedig a 7.17-es frissítéssel érkeznek majd, vagyis nagyjából 2 hét múlva. 

Ti várjátok már az új játékmódot? Én nagyon, szerintem zseniális!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.