League of Legends valóságshow? Jöhet!

League of Legends valóságshow? Jöhet!

Egy győztes, egy profi szerződés és 10 ezer dollár. Mi kell még?

Valóságshowkból már nyugodtan mondhatjuk, hogy Dunát és Tiszát is lehet rekeszteni, főleg olyanokkal, ahol az átlagosnál alacsonyabb értelmi képességű emberek értelmetlen hétköznapjait kell napról napra követni és ha lehet, emelt díjas smsek rendszeres küldözgetésével szurkolni nekik. Szerencsére Ausztráliában szakítanak ezzel a berögződéssel és egy olyan realityt készítenek, amiben tehetséges League of Legends-játékosok küzdenek meg azért, hogy végül a legjobbat legigazolja az ország legnagyobb LoL-csapata. 



A The Next Gamer mögé nem kisebb cég állt be, mint az Intel, akinek hála a show nyertese nem csak szerződést kap Ausztrália legnagyobb profi csapatánál, a Dire Wolves-nál, hanem 10 ezer dollár is üti a markát. A realitybe első körben összesen 40 játékost válogatnak be, akik online küzdenek meg egymással, hogy közülük kerüljön ki az a 10 játékos, akik közül három hét után kiderül, melyikük lesz a befutó. 

A tíz döntős a Next Gamer Sydney-ben található gaminghouse-ába fog beköltözni, ahol napi feladatként a mentális és fizikai megmérettetések mellett azt is be kell bizonyítaniuk, hogy mennyire jó csapatjátékosok. Azt még nem tudjuk, hogy ezek a feladatok mindvégig kizárólag League of Legendsben fognak-e zajlani, de több mint valószínű, hogy mással is színesítik majd a repertoárt a műsor készítői.



A mindent eldöntő összecsapásba csupán 5 játékos fog bejutni, akik magával a Dire Wolves-szal fognak megküzdeni, hogy megmutathassák rátermettségüket. Közülük a legjobb versenyző szerzi meg a pénzdíjat, ami mellé egy 6 hónapos profi szerződést kap az ausztrál csapatba.

Jó hír, hogy a műsor premierje augusztus 12-én lesz, úgyhogy már most szombattól követhetitek az eseményeket Youtube-on, vagy Twitch-en!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!