Minden, amit a FIFA 18 zárt béta meghívásról tudnod kell

Minden, amit a FIFA 18 zárt béta meghívásról tudnod kell

Bő másfél hónap van már csak a megjelenésig.

Augusztus 2-11. között küldözgeti ki az EA a FIFA18 zárt béta kulcsokat, ahol több játékmódot is kipróbálhatunk. Hozzáférést kapunk az Ultimate Teamhez, a Pro Clubshoz, valamint a Karrier módhoz is. Persze van bőven üröm az örömben is. Csak Xbox One és Playstation 4 felhasználók kaphatnak meghívást, de az EA-nek van egy másik megkötése is: csak US vagy UK accountok kaphatnak majd hozzáférést a zárt bétához, szóval trükközni kell egy kicsit ahhoz, hogy mi, magyarok is tudjunk játszani vele.

Ráadásul, idén az EA megszüntette a bétára való regisztrálást, így ők választják ki a szerencséseket és nekik küldenek egy e-mailt, amiben megtalálható az ő kódjuk. Külön kiemelték, hogy csak annyi kódjuk van, ahányat elküldtek, szóval hogyha valaki nem kapott, hiába kéreget nem fog kapni külön. Azok kapnak emailt nagyobb eséllyel, akik már korábban feliratkoztak EA-s, FIFA-s hírlevelekre, közülük válogatnak, válogattak a fejlesztők. 

Néhány további szabály:

  • 18 évesnek, vagy annál idősebbnek kell lenned
  • kell, hogy legyen internet kapcsolatod, EA fiókod és el kell fogadnod a használati utasítást
  • élőben közvetíteni, vagy felvenni gameplayt a bétából szigorúan tilos

Mindenki állítsa be biztonságosnak az EA e-mail címét, nehogy véletlen a spam mappába menjen a meghívó és emiatt maradjon le valaki a tesztelésről. Hogyha esetleg nem kaptál kódot, ne aggódj, hiszen most már alig egy hónap van vissza a megjelenésig. Az mondjuk kár, hogy csak US/UK accounttal lehet csak kódot kapni.

A FIFA18 szeptember 29-én jelenik meg, de korai hozzáféréssel már szeptember 26-án játszható lesz.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!