Folyóból átwardolni az ellenfél tribush-ába? Ez is lehetséges - videó

Folyóból átwardolni az ellenfél tribush-ába? Ez is lehetséges - videó

Újabb hibát találtak a játékban, ezúttal a pálya kialakításában. A folyóból konkrétan a piros oldali tribusht be lehet wardolni, anélkül, hogy az életünket kockáztatnánk.

A pálya elvileg egyenlő esélyeket ad mindenkinek, oldaltól függetlenül. Mégis valamiért azt tapasztaljuk, hogy általában a kék oldal dominál jobban, még ha az eltérés nem is olyan nagy, általában 5-8%. Most egy videóban egy újabb olyan dolgot mutattak be, amit csak a kék oldalról tudunk megcsinálni.

Az őrszemek és a rálátás nagyon fontos dolog a játékon belül, hiszen az információ hatalom. Ha időben látod az ellenfelet közeledni, több időd van rá reagálni. Szerencsére a wardoknak van egy egészséges hatótávjuk, hogy ne tudjunk akárhonnan információt nyerni. Ilyen például a piros oldali tribush, amit a folyóból is be lehet wardolni, ha elég ügyesen mászunk rá a folyó falára, így be se kell mennünk az ellenfél dzsungelébe. Nem a legegyszerűbb mutatvány elsőre, de ha tudjuk hova kell állni és mire kell kattintani már gyerekjáték az egész.

A lényeg, hogy a folyó falánál a fák alatt teljesen belemenjünk a falba, majd a tribush melletti fáknál egy kis zöld kavicsot kell keresni. Ha oda tesszük a wardunkat, fixen az ellenfél bokrába kerül. Nekem is kellett pár próbálkozás, amíg rájöttem, hogy pontosan hogy működik, de valóban fixen megcsinálható. Íme az említett kavics:

Reméljük, hogy hamarosan javítják ezt a hibát, mert ezzel nagyon nagy előnyre tehet szert a kék oldali alsó ösvényes páros, mivel a folyóból gyakorlatilag majdnem a Grompig belelátunk az ellenfél dzsungelébe.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.