Davids pert nyert a Riot ellen, a Csatár Lucian skinből befolyt pénzből kell kárpótolniuk

Davids pert nyert a Riot ellen, a Csatár Lucian skinből befolyt pénzből kell kárpótolniuk

Davids állítása szerint az egyik hőskinézet teljesen rá hasonlít és róla lett mintázva, ezért a bíróság segítségét kérte.

A Striker Lucian, avagy Csatár Lucian hőskinézet 2014-ben a labdarúgó világbajnokság miatt érkezett a játékba és azóta sokak kedvencévé is vált. Kivéve egy embert, ő pedig egy korábbi holland válogatott futballista, Edgar Davids. 

Davids állítása szerint róla mintázták ezt a hőskinézetet és még csak meg sem említették neki. Ez pedig a Riotot nagyon nehéz helyzetbe sodorta, ugyanis a focista nem hagyta annyiban és bíróságra vitte az ügyet, amit végül sikeresen meg is nyert. A Riot próbált azzal érvelni, hogy a kinézet és a focista hasonlósága nem úgy van, ahogy azt Davids elmondta és a játékosok véletlen se kevernék össze őket. Azért kíváncsiak vagyunk, ti hogy látjátok a hasonlóságot:DavidsA bíróság ezt egy kicsit másképp látta és inkább Davids véleménye felé hajlott, de ekkor derült fény a legnagyobb és legfontosabb bizonyítékra, ami egy Twitter bejegyzés volt egy korábbi Riot-os munkatárstól, Baconhawktól. A Tweetben ennyi állt: "Ne aggódjatok, a Striker Lucian tényleg egy korábbi focistáról, Edgar Davidsról lett mintázva". Ráadásul a Tweet nagyjából egyidőben került ki a focis skinekkel, ez pedig perdöntő bizonyítéknak minősült. 

A holland bíróság végső döntése szerint Riotnak - egyelőre - a Hollandiában vásárolt Csatár Lucian-ből befolyt pénzből kell Davidsot kárpótolnia. Mondjuk arra még kíváncsiak lennénk, hogy a Star Wars jogaival rendelkező Disney mikor veszi észre a Chosen Master Yi-t:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!


Kép forrása

Kövess Minket!