Hiányzott már az EU LCS-nek egy ekkora fiesta

Hiányzott már az EU LCS-nek egy ekkora fiesta

Master Yi, Yasuo, Heimerdinger, Malphite és végtelen trollkodás a ROCCAT és a Misfits meccsén.

Az utolsó meccsek zajlanak az EU LCS nyári alapszakaszában, a helyezések pedig már mindkét csoportban eldőltek: az A jelű ötösben a Fnatic csoportelső, a G2 és a Misfits pedig szintén rájátszás résztvevő, míg a B csoportban H2k, Unicorns of Love, Splyce a sorrend. Mivel csütörtökön és pénteken buktak a nagyok, így a szombati és vasárnapi meccsekbe már bőven belefért a lazulás, a hétvége első napján ebből kaptunk egy jó nagy adag ízelítőt a ROCCAT és a Misfits meccsén!

Már az első összecsapáson világi parádét hozott össze a két csapat, hiszen ha már troll, legyen kövér! Nem elég, hogy olyan hősöket láthattunk, mint Heimerdinger vagy Master Yi, a ROCCAT csavart még egyet a dolgot és még a játékosait és összekeverte az ösvényeken! Így történhetett meg az idei EU LCS legnagyobb fiestája, ahol az egyik oldalon az ADC, Hjarnan Heimerdingerrel agyonverte ellenfelét topon, míg a másik oldalon a boosterek által közkedvelt Kayle + Yi kombó aprított. Az első meccsen végül hiába volt elhízva a Yi, rajta a Kayle ultival, még ez is kevés volt a végére borzalmasan nagy sebzést kiosztó ROCCAT ellen, így a kék-feketék behúzták az első meccset. A ROCCAT a tiltásokat se bízta a véletlenre, ha megnézitek, a Maokai, Shen, Fiddlesticks, Xayah, Diana ötös kezdőbetűiből az jön ki, hogy MSF XD, szóval tényleg feltekerték a trollkodást.

A második meccsen aztán jött Nasus, Karthus, míg a másik oldalon Yasuo, Lux és Malphite, de a wombo combo ezúttal nem működött hatékonyan, hiába játszott boton a Yasuo/Malphite duó. Nem úgy Betsy Nasusa, akinek az egyik személyes kedvence a farmszimulátor AP verziója, ám ezúttal a hagyományos stílusban játszotta, nem is rosszul. Sok kill, vicces pickek és megmozdulások, néha ilyen kell egy LCS-be, hát mikor máskor, mint egy tét nélküli meccsen. Mindenképpen azt javasoljuk, hogy nézzétek vissza legalább az összefoglalót.

Az utolsó két alapszakaszbeli meccset vasárnap este játsszák, 17 órától a Vitality és a Splyce, míg ~20 órától (ha 2-0 lesz az első meccs, akkor ~19 órától) az H2k és a Unicorns of Love csap össze, szintén tét nélküli mérkőzésen. Magyar közvetítés természetesen lesz, mégpedig a megszokott helyen.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!