A srác, aki Xerath dzsungellel lett diamond játékos!

A srác, aki Xerath dzsungellel lett diamond játékos!

Mindig is lesznek érdekes és különleges választások, de az, hogy egy ilyen nem mindennapi hőssel mászunk feljebb a ranglétrán igazán egyedi.

Jinoa csak egy átlagos redditező, aki a mai nap folyamán osztotta meg a nem mindennapi történetét. Számoltunk már be Jhin dzsungelről, de ez valami teljesen más.

Hallottatok már a Jhingléről? Igen, a Jhin dzsungelről

Ne aggódjatok, mi is néztünk nagyokat amikor meghallottuk. Ha jobban belegondolunk, nem olyan rossz ötlet, na de nézzük is meg, hogyan működik a Jhingle!

A besorolók után Gold3-ba került és ezután csakis Xerath dzsungelt játszott, kivéve ha auto-fillelve lett más ösvényre, vagy pontosan ellene bannoltak, mert ahogy a beszámolóban olvashatjuk, tényleg volt olyan, hogy kifejezetten ellene tiltottak. Így egy hosszú kalandos után ért el Diamond 3 100LP-ig.

Eleinte csak egy troll választás volt normál meccseken, de úgy gondolta, hogy tényleg működhet és talán ezzel léphet feljebb. Tisztában volt vele, hogy játszhatna egy jobb dzsungeles hőssel, akivel jobban lehet gankelni, gyorsabban tud haladni, de ő mindig maradt a main-jénél. Éppen ezért tanult meg úgy alkalmazkodni a szituációkhoz, hogy azokból mindig ő jöjjön ki jobban, akármennyire is nem dzsungeles hőssel van. Xerath nem képes a dzsungelezés alapjaira és a buildje is inkább hátráltatta, de tartotta magát ahhoz az elvhez, hogy játék közben nem tud karaktert váltani, úgyhogy muszáj valamit kitalálnia. 

Mindig nagyon fontos, hogy megfelelően állj hozzá a játékhoz. A megfelelő hozzáállás is sokat segíthet abban, hogyha nyerni szeretnél. Teljesen elvonatkoztathatsz attól, hogy te most éppen Xerath-al dzsungelezel és ezen felül élvezni is fogod a játékot, emiatt meg jobban is teljesíthetsz.

Több, mint 17 ezer órát beleölt a játékba az első szezon óta és kipróbált megannyi szerepet, de még mindig van nagyon sok tanulni valója állítása szerint. Sosem gondolta volna, hogy Xerath milyen dolgokra képes, de ez az egész kaland megtanította neki. Ettől eltekintve, mindenkit arra kér, hogy ne próbálja ki a Xerath dzsungelt, hiszen borzasztó, de az ilyen hülye ötletek taníthatnak neked nagyon fontos leckéket és talán a jó irányba vezethetnek. 

Érdekes, hogy az ilyen nem megszokott dolgok milyen leckéket taníthatnak az embernek. Ti próbáltátok már?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!