PUBG: Újabb szervezet szerzett profi csapatot

PUBG: Újabb szervezet szerzett profi csapatot

Andrey "Reynad" Yanyuk szervezete vásárolta ki a Pure RNG nevű csapatot

Minden sportban és e-sportban történnek átigazolások és csapat felvásárlások, a PUBG e-sport története ezt a mérföldkövet is elérte. Ezzel újabb csapatot írhatunk a neves szervezetek mellé, akik rendelkeznek PUBG csapattal, hiszen a Tempo Storm leigazolta a Pure RNG nevű amerikai négyest.

A Tempo Storm PUBG csapata a következő: Keane "Valliate" Alonso az irányító szerepben, Diondre "YaBoiDre" Bond, mint fragger, Luke "Meluke" Laing, mint fragger és másodlagos irányító, Randy "Randingo" Joiner, mint support játékos és a csapat edzője pedig nem más, mint Trey "Afflux" Bourne.

Mind a négyen különböző játékokból ismertek, de tehetségesek, amit a számok is mutatnak, hiszen vezetik az amerikai Showdown Seriest és ez a négyes már többször volt az NA szerver top 10 squadjában.

Az esély, hogy képviselhetem a Tempo Stormot egy valóra vált álom,” mondta Valliate Már a kezdetek óta nagy rajongója vagyok a szervezetnek. A beállítottságunk és győzni akarásunk egy hullámhosszon van a szervezet gondolkodás módjával. A Tempo Stormal a hátunk mögött, nem csak Amerikában szeretnénk sikereket elérni, hanem nemzetközileg is elismert PUBG csapat akarunk lenni és szeretnénk úgy ismerté válni, mint a világ legjobbjai.”

A Tempo Storm ezzel csatlakozott azon szervezetek köréhez, akiknek már van PUBG csapata, mint például a TSM vagy Cloud9.

PUBG: Gyűlnek a Gamescom csapatok

Két új nagy szervezet és sok kis csapat, mutatjuk őket!

Azt még nem tudjuk, hogy a Tempo Storm részt vesz-e a Gamescom versenyén, de a többi szervezet már biztosan ott lesz!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!



Kövess Minket!