FIWC 2017: Négyen maradtak talpon, közülük kerül ki a világ legjobbja!

Három német és egy angol még versenyben az utolsó napon.

32 játékosból 2 nap után mindössze 4 játékos van már csak versenyben. A számtalan mérkőzés után, a csoportokból a legjobb 4 kvalifikálta magát a playoffba. 8 versenyző PS4, 8 versenyző pedig XBOX One konzolon küzdhetett tovább. Cody és Gorilla az A csoport első 2 helyét szerezték meg az Xbox-os mezőnyben, míg előbbi vereség nélkül 4-3-al zárt, addig az utóbbi játékos kétszer alul maradt. Az egyenes kieséses szakaszban viszont óriási lendületet kapott a brit srác, egészen a döntőig menetelt és mindhárom meccsén egyaránt 6 gólt vágott. Cody lesz ma ismét az ellenfele, ő is magabiztosan jutott a döntőig, az első meccset viszont csúfosan elveszítette. A kérdés tehát adott, 0-6 után fel lehet-e állni, a PSG mondjuk csattanós választ adna erre a kérdésre.

 

(nincs beírva, de Cody 1-0-ára nyert FilthyP94 ellen)

A másik konzolon már nem ilyen egyértelmű a helyzet. Kezdjük ott, hogy a döntőig menetelő deto a csoportból éppen csak a 4. helyet megszerezve jutott ki. Igaz, hogy ezután rendesen termelte a gólokat és nem nagyon adott esélyt az ellenfeleinek. Ugyanakkor a csoportban szintén nem igazán remeklő Timox útja rendkívül rögös volt, előbb LucasRep ellen játszott egy szoros meccset, majd jött Prinsipe, aki ellen valóban meg is izzadt már, gólzáporos 6-5 után jutott csak tovább. A két döntős első találkozóján mindössze egyetlen találat született, a visszavágó így egyértelműen nyitottá teszi az összecsapást.

 

Az első két napról egy rövid összefoglalót itt láthattok:

A négy játékos közül kettő kerül majd a nagydöntőbe, ahol mindkét konzolon játszanak és eldöntik ki a világ legjobb játékosa 2017-ben! A győztes emellett 200.000, a második helyezett 40.000 dollár boldog tulajdonosa is lesz. Az alábbi csatornán 16:30-tól élőben nézhetitek az FIWC utolsó napját:

PS4 döntő 2. meccs: (német)TIMOX - (német)DETO (0-1)
Xbox döntő 2. meccs: (német)CODYDERFINISHER - (brit)GORILLA (0-6)
(zárójelben az első meccs végeredménye)

 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

 

Kövess Minket!