Az éves

Az éves "hackaton" alkalmából új platformer játékot készített a Riot Games!

Minden évben rendeznek ilyet a programozók között, ezek eredménye már több arcade típusú játék is, amikkel valószínűleg már találkoztatok.

Több éves hagyomány már a Riot Games berkein belül az úgynevezett "hackaton", ehhez hasonlót a Facebook filmben láthattunk egyébként, ahol javarészt a programozók összeülnek és rövid határidőn belül valamilyen kész terméket kell prezentálniuk.

Miket tartogat az idei Gamescom?

nkAAA | 17/08/20 11:50 Ma kezdődik a játékosok egyik legfontosabb eseménye, a Gamescom, ami az e-sport rajongóinak, na meg a játékok szerelmeseinek is rengeteg izgalmas programot tartogat. Egy csokorba szedtük nektek, hogy mikkel számolhattok a következő napokban.

Idén ez különösen jóra sikeredett, hiszen az Arcade világot és Ziggs karakterét felhasználva egy 2D platformer játékot fejlesztettek le, alig 48 óra alatt, mely a Ziggs Arcade Blast névre hallgat. 

A játék lényege, hogy a bombadobáló Ziggs-el rohangálunk 2D-s arcade pályákon, ahol a végső ellenfelünk Brand lesz, szintén a LoL világából. A játékon ezen a linken letölthetitek és kipróbálhatjátok. 

Nem véletlenül pont ilyen stílusú játékot fejlesztettek, ugyanis előzetesen kikérték a közösség véleményét, hogy milyen játéktípusban néznék meg a LoL világát és erre érkezett a legtöbb szavazat. Sőt mi több, a tematikát is szavazók választották ki, a Projekt világ majdnem beérte az Arcade-et, de csak majdnem.

Nem ez az első platformer játék a Riot fejlesztőitől, sőt még csak nem is a második hiszen a korábbi években is voltak már példák, elég ha csak a mostanság igencsak aktuálissá vált Cho'Gath Eats World-re, vagy a telefonra is megjelent Blitzcrank's Poro Roundupra gondolunk, utóbbi telefonokra is megjelent.

Játszottatok már velük?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!