Frissített textúrákat és Nvidia támogatást kap a játék

Frissített textúrákat és Nvidia támogatást kap a játék

A Gamescom kezdetén Brendan "PlayerUnknown" Greene mutatott pár képet a szebb textúrákról és bejelentette a ShadowPlay támogatást.

Greene szerencsére Twitteren is megosztotta a képeket, 2-2 amolyan előtte-utána módon mutatja meg, hogy mennyivel sikerült szebbé varázsolni a texturákat.

A képeken látszik, hogy a kövek és maga a textúra körvonalai sokkal tisztábbak és simábbak. A föld inkább hasonlít 3D-re, mint eddig valaha és összességében sokkal szebb benyomást kelt.

Ez az újítás, egy lenne a sok közül, amit eddig eszközölt a Bluehole csapata, amióta a játék korai hozzáférésben megjelent, jó pár újítás érkezett, mint például: megszámolhatatlan bugfix és optimalizáció, fegyverek és a csak first personba játszható szerverek.

Greene, mint mindig elmondta, hogy nincs még időpont a megjelenésre, de több mint valószínű, hogy még idén belekerül valamelyik havi patchbe. A PUBG teljes megjelenése még mindig 2017-re van tervezve, ahogy az Xbox One-os megjelenése is.

Most pedig térjünk át a másik bejelentésre, miszerint az Nvidia ShadowPlay mostantól PUBG-val is működik, így könnyű szerrel tudunk vicces dolgokat vagy éppen hatalmas killeket felvenni és akár fel is tölteni.

A ShadowPlay mindent automatikusan vesz ha éppen ölünk, meghalunk, nyerünk egy meccset, kiütjük magunkat vagy ellenfelünket, ezt lementi majd mi vághatjuk és fel is tölthetjük gyorsan.

A PlayerUnknown’s Battlegrounds-ról mindenki tudja, hogy milyen gyors és izgalmas akciókat tud hozni egy-egy játék és nem veszi magát túl komolyan.” mondta C. H. Kim a Bluehole vezető producere. „Azzal, hogy segítünk játékosainknak, hogy automatikusan felvehessék a mókát és egyből megoszthassák barátaikkal, megnöveli a szociális médiában való részvételünket és így még több játékoshoz eljuthat maga a játék.

A ShadowPlay aktiválásához szükségetek van a legújabb PUBG patch-re és minimum 3.8-as GeForce Experience-re. Ha meg van mindkettő, el lehet kezdeni a konfigurálást. Minden klip le mentődik és könnyen megosztható lesz Youtubeon vagy Facebookon.

Nehéz elképzelni, hogy a PUBG ennél népszerűbb legyen, de ezzel a kis aprósággal, akár meg is történhet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: www.playbattlegrounds.com

Kövess Minket!