Nem csak Alex Hunterrel játszhatunk a The Journey következő részében?

Nem csak Alex Hunterrel játszhatunk a The Journey következő részében?

A legnagyobb sztárok és a jövő csillagai is köztünk járnak, kérdés, kiből válik végül legenda?

A tavalyi labdarúgó játékprogram legnagyobb újítása a sztori mód bevezetése volt. Alex Hunter felbukkanása és karrierének kezdete igazi felüdülés volt. Nagyon komplex és mély történetre nem kellett számítani, de órákat el lehetett tölteni életének irányításával. Miközben egyre jobbá próbáltunk válni, jöttek a problémák is. Lezárást nem kaptunk, így tehát a folytatás senkit nem ért meglepetésként. A hamarosan megjelenő FIFA18-ban sok mindenben változtat az EA Sports és még izgalmasabbá akarják tenni a fiatal tehetség pályafutását.

TESTRESZABHATÓSÁG

Adott volt a karakter, ebbe nem igazán köthettünk bele. Egyetlen porcikáját sem változtathattuk meg és talán ez egy kis keserű szájízt hagyott sokakban. A következő idényben viszont már lehetőség lesz testre szabni jó öreg Hunterünket, bár az még kérdéses, hogy ez pontosan hogy fog majd kinézni a gyakorlatban.

NAGYOBB SZEREPLŐGÁRDA

Az EA megígérte, hogy sokkal több ismert arc bukkan majd fel az újabb epizódban, többek között Cristiano Ronaldo motion capture felvételei is megvannak. A szerepük egyelőre ismeretlen, de érdekes lesz látni, hogy újoncként hogyan tudunk belesimulni a sztárokkal teli életbe.

MULTIPLAYER

Ha galambok lennénk, sem találnánk túl sok (info)morzsát, egy azonban biztos: helyi kooperációra lesz lehetőségünk. Ha minden igaz, akkor barátunk beugorhat majd mellénk a single player módba, méghozzá az ellenfél csapatába. Érdekes színt adhat ez a játéknak, az egyszer biztos.

TÖBB HELYSZÍN

A FIFA17-ben mindössze a Premier League-ben szerepelhettünk, ezáltal a helyszínek száma igen korlátozott volt. A 18-ban már több liga is szerepet kaphat, ez pedig azt jelenti, hogy számos országba utazhatunk majd és ahány játékos, annyiféle karrier építhető majd.

GÓLOK/CÉLOK

A The Journey új rendszerrel fogja elemezni az előrehaladásunkat, beleértve Alex Hunter kisebb edzésmunkáit is. 6 egyéni fejezetre lesz osztva, mindegyik saját céllal rendelkezik majd, amit teljesíteni kell, ahogyan haladunk előre a sztoriban. Pontosan a működésüket még nem tudni, itt még várunk némi infót az EA-től.

SZTORI

Egyértelműen szeretné a kiadó, ha a történet kapná a főszerepet, ennek ellenére biztosítanak róla, hogy több, személyes döntést kell majd meghozunk, amik nagyobb csavarokat is tartogathatnak. Habár Alex Hunter áll a középpontban, több játszható karakter is lesz majd, szóval nem csak vele foglalkozhatunk.

Ti várjátok már, hogy újra Alex bőrébe bújjatok és legendává váljatok?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON!

Kövess Minket!