Először vert mindenkit a PUBG, viszlát LoL?

Először vert mindenkit a PUBG, viszlát LoL?

A hét legnézettebb játéka, nem más, mint a PUBG!

Pár hete csak a PUBG sikerét lehet látni mindenhol, de ez a dolog tényleg megér egy misét. A PUBG-nek sikerült mindenkit megelőznie Twitchen és a legnézettebb játék lett. A játék megjelenése óta most először sikerült a toplisták élére állnia. 

A legnézettebb PUBG játékos egyértelműen a Cloud9 korábbi CS:GO játékosa shroud lett, a maga 1,3 millió órájával. A LoL csak a második helyen végzett, mivel az NA LCS órái csökkentek, viszont az európai órák meg nőttek, hiszen a héten volt a promotion tournament és a rájátszás negyeddöntője. A harmadik helyre feljött a HS, megelőzve a DotA-t ami a TI7 vége miatt rendkívül sokat esett vissza. A legnézettebb HS streamer Thijs lett a maga 914 ezer órajával. Az utolsó helyre a CS:GO is oda ért, köszönhetően az ESL One NY zárt kvalijának, amivel 775 ezer órát gyűjtött be.

Ahogy a képen látható, majd 1 millió órával előzte meg a LoL-t, ahol a hétvégi fordulót NA-ban és EU-ban is megtartották, így is a PUBG jött ki győztesen. A Hearthstone harmadik helye sem meglepő, hiszen a játék most kapta meg legújabb kiegészítőjét és még tart a hype körülötte.


A ma kezdődő verseny csak növelni fogja ezeket a számokat. Az Invitationalt számos helyen követhetitek, például: Twitchen, Youtubeon, Facebookon és Mixeren.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kép: www.esportsobserver.com Cover: www.playbattlegrounds.com

Kövess Minket!