Egy nyílt kvalifikációs csapat még a profikat is lenyomta PUBG-ben

Egy nyílt kvalifikációs csapat még a profikat is lenyomta PUBG-ben

Elverte az összes nagy szervezetet a reggel bejutott csapat.

A "Suisse My Baguette" nevű csapat nyerte a csütörtöki napot, ezzel begyűjtve a duo versenyért járó 30 ezer dollárt. Második helyen a Cloud9 párosa "Sweaterr” és "Borg” végzett. Érdekesség, hogy pont ugyanannyi pontot értek el, mint a harmadik helyezett török duo "wtcNN” és "Mithrain”.

A páros, "Yukiiie" és "THZ" a nyitott kvalifikációról jutott be, megnyerték a második meccset és jól szerepeltek a másik kettőn is, ezzel pont megelőzve a Cloud9 párosát.

A mai közvetítés egy leheletnyivel jobb volt, mint a tegnapi. A kamerát már jobban kezelték és fele annyi dologra azaz 40 csapatra könnyebb volt koncentrálni. Sajnos a tökéletestől még messze van és ez nem csak az operatőr hibája, hanem a játék néző módjával is akadnak problémák bőven.

Ma sem maradhattunk trükkös játékelem kihasználás nélkül, ezúttal nem EVERMORE, hanem a fél szerver maradt bent a vízben, ahol tudták, hogy nem halhatnak meg, egészen addig, ameddig a kör ki nem üldözte őket helyükről.

Ez az úszos mutatvány párszor előfordult a többi meccsen is, ahol a kommentátorok már konkrétan könyörögtek, hogy ne a két kis kacsát lessük, ahogy fürdenek, hanem váltsunk azokra, akik éppen a túlélésért küzdenek, valahol a térkép másik felén.

Sajnos, nem sajnos, ez egy teljesen szabályos stratégia, amit nem túl izgalmas nézni, de annál célravezetőbb. Minden csapat nyerni akar és ezt megmutatták itt is.

Ma ugyanúgy a duo csapatoké a főszerep, de ezúttal first person módban mérik össze tudásukat a párosok, délután 4-től.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 Cover,Kép: www.dotesports.com

Kövess Minket!