A Cloud9 párosa nyerte a Gamescom PUBG duo versenyét

A Cloud9 párosa nyerte a Gamescom PUBG duo versenyét

A harmadik napon egy nagy szervezet állt a dobogó legfelső fokára.

Napról-napra javul nézői szempontból a Gamescomon rendezett PUBG Invitational, pénteken volt az eddigi legélvezhetőbb a közvetítés. Ezúttal a duó verseny volt terítéken, ahol a Cloud9 egyik fele, Justin "Chappie" Andrews és Alexandru "SolidFPS" Cotiga nyerte meg az arany serpenyőt és vele együtt a 30 ezer dollárt, három hosszú és izgalmas játékot követően.



Chappie-nek és SolidFPS-nek úgy sikerült az élen végezniük, hogy megnyerték a második meccset, és a technikai szünetekkel és újraindításokkal tarkított másik két meccsen is sikerült egész jó helyezést elérniük, amivel összesítésben közel 100 pontos előnnyel végeztek az őket követő csapattal szemben.

Ahogy fentebb írtuk, nézői szempontból ez volt eddig a legjobb nap, még úgy is, hogy tele volt újraindított meccsekkel és technikai problémákkal. Az egyik ilyen probléma például az volt, hogy egész egyszerűen nem mutatták meg a leaderboardot, a fenti képet is úgy kellett le vadászni Nikolai "Mazarini" Lazarev Facebook oldaláról.

Az élvezhetőség nem csak az operatőr fejlődésén múlott, hanem azon is, hogy a first person sokkal jobb volt nézői szempontból, hiszen mindenki sokkal megfontoltabban és néha agresszívabban játszott, mivel nem tudtak fedezékek mögül nézelődni.

A first person még mindig egészen új a PUBG világában, de a legtöbb játékos és a nézők is jobban szeretik, mint a third persont.

A közvetítés végén a PUBG közösségi menedzsere, Sammie "PoopieQueen" Kang ült be a két kommentátor mellé és kért bocsánatot a sok elkövetett bakiért és technikai hibáért. Kristálytisztán kijelentette és elfogadta, hogy sok mindenben hibáztak, de megpróbálnak mindenen javítani az utolsó napra és az elkövetkezendő versenyekre. Kitért arra is, hogy ne felejtsük el, hogy ez a verseny igazából azért jött létre, hogy ünnepeljük a játékot és a játékosokat.

Nem szabad elfelejteni, hogy ez nem csak a Bluehole hibája volt, hiszen ez közös szervezés volt az ESL-lel. Ennek Tyler "Ninja" Blevins is hangot adott a verseny után.



A videóban elmondja, hogy nem érti, miért nem gondoltak olyan alap dologra, mint a stream snipe-olás, és miért nem kapott mindenki egyenlő bánásmódot, mivel jó pár játékosnak voltak különféle technikai problémái, de a játék nem lett újraindítva. Amikor viszont Ninja és csapattársa, Chipzy tökéletes pozícióban voltak ahhoz, hogy akár meg is nyerjék az egészet, de legalább a top 3-ban végezzenek, az egyik kínai játékos technikai problémája miatt a meccs kezdete után 5-10 perccel indították újra a harmadik mérkőzést.

Összességében, javulnak is a dolgok meg nem is, de reméljük, hogy a mai napon lesz a legkevesebb probléma, mivel jönnek a squad meccsek, ahol 180 ezer dollárra rúg az összdíjazás.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Cover: www.dotesports.com, Kép innen

Kövess Minket!