4 teljesen új stadion lesz a FIFA18-ban!

4 teljesen új stadion lesz a FIFA18-ban!

Van köztük új építésű és nagy múltra visszatekintő létesítmény is!

Hiába a sztárok, a nívósabbnál nívósabb bajnokságok, ha az arénák nem tudják hozni a színvonalat és a hangulatot. Persze az EA Sports ezt a területet sem hanyagolja el és valódi élményt akar elhozni mindenki képernyőjére. Éppen ezért minden évben próbálnak egyre több stadiont a lehető legvalósághűbben beleszuszakolni a játékukba. 4 új licenszelt pálya került be, amelyekről képeket is lehet látni.

WANDA METROPOLITANO - ATLÉTICO MADRID

 

Az Atlético de Madrid jelenleg a Vicente Calderón Stadionban játssza hazai mérkőzéseit, és a 2017–2018-as bajnoki szezontól költözik be új arénájába. Az új létesítmény neve egy befektető nevéből és egy sporttörténeti vonatkozásból tevődik össze. A Wanda a klubban 20 százalékos tulajdonrészt birtokló kínai Wanda Property Groupra utal, a Metropolitano pedig a csapat régi otthonára, melyben 1923 és 1966 között szerepelt az Atlético. Az előző neve La Peineta volt, befogadóképességét tekintve 68.000 férőhelyes lesz.

STUBHUB CENTER - LA GALAXY

 

Eredetileg Home Depot Center néven látott napvilágot 2003-ban, majd 2013-ban átkeresztelték és így lett StubHub Center. A 27.000 férőhelyes stadion a második, ami kifejezetten a labdarúgás miatt készült el. Többek között egy 8000-es lelátóval rendelkező teniszpálya is található a létesítményben.

THE AMEX STADIUM - BRIGHTON AND HOVE ALBION

Nem lenne teljes a lista egy feljutott csapat arénája nélkül. Brighton és Hove melletti Falmer nevű faluban található a hivatalos pályájuk, amelyet AMEX-nek (American Express Community Stadium) is neveznek. 2011-ben adták át és az első tétmeccset még ebben az évben a Sussex Senior Cup döntőjében játszották itt. 2017-ben pedig az első Premier League mérkőzésnek is otthont adott, a Manchester City ellen kaptak ki 2-0-ára.

KIRKLEES STADIUM - HUDDERSFIELD TOWN

A szponzoráció miatt John Smith multi-sport stadionnak is ismerik. 1994 óta ad otthont az angliai Huddersfield labdarúgó és rögbi csapatának is. A rekord nézőszámot a 2013-as rögbi világbajnokság során, az Anglia – Írország találkozó tartja 24.375 kilátogatóval. Érdekesség, hogy a közeljövőben egy sípályát is akarnak bele építeni.

Emellett ezek a létesítmények mit sem érnének a hangulat nélkül, a stadionok az ígéret szerint, szinte életre kelnek. Az atmoszférát az élő közönség, a klubspecifikus hirdetések és transzparensek teszik teljessé. A teljes listáról korábban már írtunk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!