5 dolog amiért nagyon várjuk az új FIFA-t!

5 dolog amiért nagyon várjuk az új FIFA-t!

Élethűbb játékosok, lélegző stadionok, testreszabható visszajátszások, ejj, de messze van még a megjelenés!

Minden évben epekedve várják a virtuális labdarúgók, hogy kedvenc programjuk végre a boltok polcairól a kezükbe vándoroljon. Nem csak az újdonság varázsa és az aktualitás miatt, hanem mert évről évre az EA próbál fejlesztéseket végrehajtani, hogy tényleg úgy érezzük a pályák igazi sztárjai lehetünk a játékkal eltöltött idő alatt. Mely extrák miatt lehet az idei FIFA az egyik legjobb?

1. Egy szinttel közelebb a valósághoz

A FIFA 18 minden eddiginél jobban törekednek az autentikus labdarúgás eléréséhez, realisztikus játékosok megalkotásával pedig mindez elérhető. Neymartól Renato Sanchezen át Kylian Mbappén keresztül egészen Cristiano Ronaldoig egyre valódibbnak tűnnek ebben a részben a focisták.

 

2. Magával ragadó atmoszféra

Az új stadionokkal, kidolgozott nézőkkel, egyéni szurkolói hangzásokkal, szebb grafikával szinte életre kel a játék a szemünk előtt. A lehető legjobb futball élmény megszerzéséhez hozzájárul majd a szurkolók éneklése, skandálása, támadásra és védekezésre buzdítása és az ünneplés gólszerzésünk után. Minden egyes régióban érződik majd a kultúra változása is és a kommentátorok is alkalmazkodnak majd hozzá.

 

3. Mintha a tv-ben néznénk

Az összeállítás, a játékosok bemutatása, a mérkőzések felvezetése jó néhány ligánál a televíziókban megszokott szisztéma szerint épül majd fel. Ez az új külső igazi közvetítés hatását kelti majd a játékosban. A Premier League mellett a La Liga és az MLS is új köntöst kap.

Premier League

 

La Liga

 

MLS

 

4. 360 fokos visszajátszás

Egyetlen pillanatról sem maradunk le ezentúl. Az új 360 fokos kamermozgás lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb szögből nézzük vissza illetve rögzítsük góljainkat. Emellett teljes mérkőzéseket is rögzíthetünk!

5. Játékmenet

Egyre inkább testre szabhatjuk kedvenc csapatainkat, a kezdő és a stratégiát illetően. Ami még fontosabb, hogy ezek szerint is fognak viselkedni a pályán és igazi világverő együttest hozhatunk össze. Támadás, védekezés, ahogyan eddig még sosem. Erről azonban beszéljen inkább egy teljes mérkőzés felvétele:

Ez lehet szerintetek a legjobb FIFA?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

 

Kövess Minket!