FIFA18: Minden eddiginél életszerűbb a karrier mód! - Videó

FIFA18: Minden eddiginél életszerűbb a karrier mód! - Videó

Interaktív átigazolások, dinamikus filmszerű klippek a menüben, testreszabhazató edzések és még megannyi más a karrier módban.

A FIFA18 a hónap végén megjelenik és habár addig még majdnem 4 hét van, a pályafutásunkat már most fejben elindíthatjuk. A Frostbite motorja minden lehetséges módon szeretné felejthetetlenné és egyedivé tenni virtuális legendává válásunkat.

INTERAKTÍV ÁTIGAZOLÁSI TÁRGYALÁSOK

Az élmény egy új játékos megszerzése kapcsán mindig kellemes, most pedig személyesebbé is válik, miután átvezető animációkban léphetünk kapcsolatba a labdarúgókkal, klubjukkal és menedzsereikkel. „Élőben” tárgyalhatunk szerződtetésükről és különböző opciók közül választhatunk, mit is szeretnénk. Van lehetőségünk az asszisztensünket is elküldeni egy találkozóra, ha úgy döntenénk, nem akarunk részt venni rajta.

A tárgyalás megkezdéséhez a transfer hub-on keresztül vezet az út, ott kiválaszthatjuk a célszemélyt és megkörnyékezhetjük.

1. Találkozunk személyesen a klub menedzserével vagy a képviselőjével és közöljük szándékunkat. Ezek után beszélgetünk az üzletről. Az ígéretek szerint dinamikus és a stílusunkhoz alkalmazkodva reagál majd a mesterséges intelligencia.

 

2. Miután sikerült megegyeznünk az eladási árban, a játékossal és ügynökével személyesen ülhetünk tárgyaló asztalhoz. Nem csak a fizetésében és a szerződés időtartamáról egyezkedhetünk, megmondhatjuk, hogy mennyiért engedjük el, melyik pozícióban szeretnénk látni a pályán, bónuszok és a többi.

 

DINAMIKUS ÚJ BEJÁTSZÁSOK

Ahogy azt megszokhattuk, a vásárlás után a labdarúgó a csapatunknál köt ki. Minden új hír egy rövid kis animációval társul, majd amelyet szabadon megtekinthetünk. Bepillanthatunk a sajtótájékoztatójába, a mezének átvételébe, szóval sok mindent láthatunk majd. Azt is külön megmutatja majd a mód, ha egy játékosunk a hónap legjobbja címet kapja meg, illetve ha trófeát nyer a csapattal.

 

EDZÉS

Több mint 15 új képesség került a játékba, tehát sokkal több variáció lehetséges, ha a csapatainkat vagy játékosainkat akarjuk edzeni és fejleszteni.

GYORS CSERE

Most először, ha gyorsan szeretnénk változtatni, akkor ezt a pause nélkül is meg tudjuk tenni. Előre beállított cseréinket könnyen pályára küldhetjük ezentúl.

 

CSAPAT STÍLUS

A legismertebb együttesek taktikái azonnal felismerhetőek lesznek. A játékban pedig a valódi stratégiák és stílusok élethűen lesznek modellezve.

 

ATMOSZFÉRA

Bárhova is sodorjon az élet karriered során, minden régiónak meg lesz a saját hangulata és a szurkolás is ligánként változik. Nem ugyanolyan Európában pályára lépni, mint Észak-Amerikában, az egyszer biztos.

 A FIFA18 szeptember 29-én jelenik meg minden létező platformra. Ti melyik együttessel indulnátok a trófeák nyomába?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!