Megérkeztek az első FIFA18 játékos értékelések!

Megérkeztek az első FIFA18 játékos értékelések!

Nem is akármilyen teaser videóban mutatták be az első FIFA lapokat.

Alig 3 hetet kell már csak várnunk az új FIFA megjelenéséig, az EA pedig aktívan pörgeti a marketing gépet, hiszen a minap megjelentek az első lapok is! A fejlesztő egy nagyon kreatív módját választotta a lapok bemutatásának, ugyanis a játékosok, akiknek a kártyái megjelentek, be lettek hívva a stúdióba, hogy válaszoljanak néhány kérdésre és mondják el a véleményüket, hogy szerintük milyen értékelést fognak kapni.

Lehetett a játékosoknak kérdést feltenni, Robbentől pl. azt kérdezték, hogy egyébként létezik-e jobb lába, majd az a válasz érkezett, hogy igen, de csak azért, hogy megálljon. Ronaldo pedig hozta a kellő magabiztosságot, valamint Griezmannról kiderült az, hogy ő is csak a gólöröme miatt választja saját magát. A végén pedig érkeztek a saját értékelések. Robben 88-at tippelt magának, Lewandowski legalább 90-et, Di María 93-at szeretne, Dele Alli eléggé reális, 86 vagy 85 a válasza. Ronaldo természetesen a 100-ra tippelt. Nézzük is azokat a kártyákat:

A legjobbra értékelt játékos Lewandowski lett, akinek teljesítették a kérését és 90 feletti pontszámot kapott. Viszont CR-ről nem tudtunk meg semmit, az EA nagyon rejtélyes kedvében volt.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!