Vandiril megint alkotott, íme a 4400 AD-s Jhin

Vandiril megint alkotott, íme a 4400 AD-s Jhin

Természetesen nem egy éles meccsről van szó, de hogy ha kicsit törjük a fejünket, ez is elérhető.

Előszeretettel követjük Vandiril munkásságát, aki arról híres, hogy a League of Legends határait feszegeti. Olyan videókat szoktak készíteni, amikben olyan vicces és érdekes dolgokat mutatnak be, ami egy átlag játékosnak eszébe se jutna. Volt itt már 50000 AP-s Veigar, gyorsasági verseny, a pályán keresztül-kasul száguldó Draven ultik, de egy csomó bug tesztelés is, amivel valljuk be, jelentősen megkönnyíti a Riotnál dolgozó fejlesztők munkáját. A hétvégén is egy ilyen extrém projektbe vágták a fejszéjüket, a rivaldafényt pedig Jhin kapta, akivel minél több AD-t szerettek volna elérni. Ez sikerült is, hiszen a legmagasabb támadási sebzés 4442 lett, na de nézzük is meg, hogyan jött ez össze.

Fontos megjegyezni, hogy Jhin AD-ja annál jobban növekszik, minél több attack speeddel vagy crit chance-szel rendelkezünk. Ez simán kivitelezhető, ha olyan hősök vannak az oldalunkon, mint Nidalee, Nunu, Janna, míg az ellenfél oldalán egy Mordekaiser. 

Nidalee azért fontos, hiszen az E-jéből attack speedet tud biztosítani, Nunu W-ja megnöveli a csapattársak mozgási és támadási sebességét, Janna pajzsából pedig nemes egyszerűséggel plusz AD-t kap. Mordekaiserre azért van szükség, mert ha az ultijával kivégez egy ellenséges hőst, akkor annak a szelleme megkapja Morde 100% AD-ját bónuszként. Ehhez természetesen hozzácsapódik még az ősi sárkány, valamint a Baron Nashor erősítés is. A build sem túlságosan nehéz, szükség van egy Ornn által fejlesztett Infinity Edge-re, ezen kívül három sima IE-re, egy Essence Reaver-re és egy Death's Dance-re is, plusz még a vásárolható elixírekre is. Ezen kívül egy csapattárs által vásárolt Ardent Censer is fontos lehet, hiszen ez a tárgy 6 másodpercig 25% bónusz támadási sebességet is biztosít. 

Baron 5 lövésből? Easy.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!