Dráma a végén - Fordított, majd összeroppant a magyar válogatott és kiesett az U21-es vb-ről

Dráma a végén - Fordított, majd összeroppant a magyar válogatott és kiesett az U21-es vb-ről

15 perc alatt megjártuk a mennyországot, majd a poklot is. Nehéz elhinni, hogy így kaptunk ki.

Nehéz szavakba önteni a tegnap estét, ugyanis a magyar U21-es FIFA válogatott Mexikó ellen kiesett a World Challenge tornáról. Nem feltétlen a kiesés mivolta, sokkal inkább a hogyan az, ami megviselte leginkább a nézőket. 2 mérkőzésen léptünk pályára a legjobb 8 között, B csoport másodikja ellen.

Az első mérkőzésen hiába mentünk előre, semmi sem jött be igazából, míg ellenfelünknek Cesar duplája révén kellemes előny jött össze. A 90. percben egy gyorsan visszaszerzett labda után a szépítés Istán lövése után összejött.
Magyarország 1-2 Mexikó

A második mérkőzésen nekünk kellett az eredmény után menni és ez rá is nyomta a bélyegét a játék képére. Pontatlanok voltunk és alig-alig sikerült épkézláb helyzetet kialakítani. Aztán a mexikóiak már gyorsan kedvünket akarták szegni, hiszen a 16. percben AndresDelfin fejesével megszerezték a vezetést, ezáltal a kiesés szélére sodorták nemzetünket. A 79. percig kellett várnunk a csodára, ekkor egy támadást követkően az ötös vonala előtt Pedro elé pattant a labda, amit sikerült a hálóba juttatni. Visszajöttek a remények és meg is nyomtuk az utolsó negyedórát. Egy pontrúgást követően a 83. percben Zsoca volt a megmentő, góljával egalizáltuk a párharcot, tombolt a stadion. Sokáig ez az örömmámor nem tartott, Mexikónak is voltak még tartalékai, és teljesen szétzilálták. A 90. percbe még szerencséjük is volt, kapufát követően Ivans elé pattanó labda jutott a hálónkba, majd Cesar cselezte be magát 3-4 magyar között a tizenhatoson belülre és pecsételte meg végleg sorsunkat egy újabb találattal. Hogy mi történt az utolsó 5 perc alatt, azt talán a játékosok sem tudják, de az biztos, hogy leginkább a fejekben kellene rendet rakni, ha magasabb szintre szeretnénk eljutni.
Mexikó 3-2 Magyarország

A teljes mérkőzés felvételét alább megtekinthetitek:

A negyeddöntő jelentette a végállomást és ezzel a válogatottunk befejezte a nemzetközi szereplést egyelőre, legközelebb pedig már csak a FIFA18-ban lesznek láthatók. Mi a véleményetek az U21-es csapat teljesítményéről?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!