Kiszivárgott a PUBG sivatagos minimapja

Kiszivárgott a PUBG sivatagos minimapja

A teszt szerver adataiból sikerült kibányászni a pálya alaprajzát.

A PlayerUnknown Battlegrounds új sivatagi mapja még mindig hónapokra van a megjelenéstől, de már most mindenki nagyon várja.

Találkozhattunk már jó pár képpel a sivatagi mapról, de talán most érkezett el az eddigi legjobb, hiszen megkaptuk az új sivatagi pálya egész alaprajzát, ami nagyon komolyan néz ki.

A pályán minden fontosabb területét egész furcsa nevekkel illették, de ez minden bizonnyal csak helyfoglaló, amíg nem találnak ki valami kreatívat. A nagy várost “Hard Luck”-nak hívják, de a többi is hasonló kreatív nevet kapott, mint például “Punishment”, “Killbox” vagy éppen személyes kedvencem “Crackback”.

A térkép sokban különbözik Erangel szigetétől, sivatagos mapként nem rakhattak rá túl sok vizet, de az a délen húzódó zöldes csík valószínűleg egy lápos folyót jelöl. Van pár dolog azonban, amiben egyezik például itt is lesz Prison és Military base.

Brendan ”PlayerUnknown” Greene már elárulta, hogy a pálya biztosan 8x8 lesz és twitterre kirakott kép is valószínűleg “Hard Luck”-ot ábrázolja.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!