Egy bugjavítás miatt van egy új, de nagyon nehéz trükk Katarinára

Egy bugjavítás miatt van egy új, de nagyon nehéz trükk Katarinára

Ha azt hitted, nem tudnak már neked meglepetést okozni Katával, tévedtél!

Van egy YouTube-os srác, pontosabban Katastrophicalaki számos oktatóvideót tölt fel a hőssel kapcsolatosan. A mai nap is így tett, hiszen egy nem mindennapi trükköt mutatott be nekünk. A trükk lényege, hogy azt a látványt kelti, mintha egy Shunpoval felszednénk mindkét késünket. Nézzük meg a videót:

MAGYARÁZAT: 

Igazából, ha jobban megnézitek a videót, annyira nem is bonyolult, viszont a kivitelezés annál inkább. Ezt a trükköt, eddig azért nem lehetett megvalósítani, mert csak az egyik kés aktiválódott, viszont most egy kisebb bugfixnek köszönhetően simán megcsinálhatjuk.

A lényeg, hogy kettő kést helyezz el Flash hatótávolságon belül, ez rendkívül fontos! Nevezzük el a késeket Dagger A-nak és Dagger B-nek a könnyebb értelmezés végett. Tehát, először elkasztolod a Shunpot Dagger A-ra és egyből rá Flashelsz Dagger B-re, még mielőtt a Shunpo 0.075-ös kasztolási ideje lejár. Mivel a Flash az egyből történik, így azzal fogja kezdeni a kombót a hősünk és ezt követően a korábbi Shunpo miatt egyből átugrik a Dagger A-ra. 

Hogy miért is jó ez neked? Egy helyben kettő kés effektje aktiválódik, így duplázódik a sebzés, miután a Dagger A-hoz értél, hiszen előtte felvetted a másik kést is, viszont olyan, mintha egy helyen vennéd fel őket. Nyilván éles meccsen szinte a nullával lesz egyenlő ilyen szituációt teremteni, de gyakorlásnak kiváló, aztán majd lehet menőzni vele a haveroknak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!