Elindult az Esport1 gaming rádiója, a GoodGame FM!

Elindult az Esport1 gaming rádiója, a GoodGame FM!

Ti elmondtátok, milyen zenét hallgattok, mi csináltunk nektek egy rádiót!

Néhányan talán emlékeztek még, amikor pár hónappal ezelőtt csináltunk egy felmérést arra vonatkozóan, hogy hogyan és milyen zenét hallgattok játék közben. Nagyon sok pozitív választ és még annál is több zenei stílust, ötletet kaptunk tőletek, és most ezt szeretnénk viszonozni nektek, ugyanis

a válaszaitok alapján összeállítottunk egy zenei listát, amellyel elindítottuk az Esport1 saját, játékosoknak szánt online rádióját, a GoodGame FM-et!

És hogy mit hallhattok majd a GGFM-en? Van itt EDM, Hardstyle a régi klasszikusoktól a legfrissebbekig, de van rock, na meg egy csomó tipikus gamer zene, olyan, amire jó aprítani az ellenfelet!

A rádiót a radio.esport1.hu oldalon, vagy IDE KATTINTVA éritek el, kattintás után pedig nincs más dolgod, mint élvezni azt, ami szól :)

Úgy gondoljuk, hogy zenét hallgatni jó és ti is azt válaszoltátok, hogy imádjátok, ha valami dallam, ritmus szól a fületekben játék mellett. De persze a GGFM-et nem csak arra terveztük, hogy játék közben tudd hallgatni: mivel éjjel-nappal, folyamatosan zene szól, hallgathatod munka közben (ahogy mi), hallgathatod tanuláshoz, sportoláshoz, bármihez! 

Viszont nem szeretnénk itt megállni: mivel ahány ember, annyi zenei stílus, ezért szeretnénk folyamatosan bővíteni a repertoárt, hogy a legszélesebb igényeket tudjuk kielégíteni! Ehhez azt kérjük tőletek, hogy az alábbi kérdőív kitöltésével segítsétek továbbra is a munkánkat!

Ráadásul most a kitöltők között kisorsolunk egy kétnapos jegyet az őszi, budapesti PlayIT Show-ra, ehhez azonban szükséges, hogy a rövid kérdőívben megadjátok az email címeteket (a sorsoláshoz). 

Sorsolás szeptember 18-án, hétfőn 16 órakor lesz az Esport1 Facebook oldalán.

Köszönjük!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.