Megalakult a DEAC Hackers - Utánpótlást nevelne Debrecen

Megalakult a DEAC Hackers - Utánpótlást nevelne Debrecen

Debrecen nemcsak egyetemi, de lassan e-sport várossá növi ki magát!

Ilyen volt a League of Legends Roadshow első állomása! + Interjúk

Végletekig kiélezett meccsen, végül 3-2-re nyert a Team Horizon Reapers a WiLD Multigaming ellen

A Debreceni Egyetem támogatásával létrejött a DEAC Hackers névre hallgató e-sport szakosztály, mely célul tűzte ki, hogy az egyetemi sportéletet és az elektronikus sportok kutatását közös metszetre hozza. Ezen felül a tervek között szerepel az utánpótlás nevelés U12 és U18 korosztályban, továbbá versenyeken való indulás és azok megszervezése házon belül.

A vezetőségben a Debreceni Egyetem tanárai foglalnak helyet, sőt a városvezetés is támogatja a kezdeményezést. Remélhetőleg minél többet fogunk hallani a jövőben a debreceni e-sportról, ennél jobb irányt keresve sem lehetne találni!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ön tudja, hogy mire szolgál az öltönyök második zsebe?

Talán már Ön is észrevette, hogy az öltönyök zakóján van egy kicsi, bevágott zseb, ami hagyományosan a jobb oldali zseb felett helyezkedik el, és valószínűleg végig futott az agyán a gondolat, hogy vajon miért is került oda, és milyen célt szolgál.