"A sportközvetítések hasonlíthatnának a Twitch streamekre"

Adam Silver az NBA biztosa változásokat szeretne az NBA adásaiba.

A sportközvetítések 30 éve szinte változatlanok, de elképzelhető, hogy a jövőben mégis átalakulnak.

Adam Silver, az NBA megbízottja szerint ezeknek az adásoknak hasonlítania kellene az e-sport streamekre, ez pedig elősegíthetné a nézőszám emelkedését. Ha az NBA és a többi sport el akarja érni a digitáls közönséget, akkor követniük kell a digitális trendeket és az innovatív módszereket.

"Ha például a Twitchre gondolsz, nézd meg milyen érzés követni azokat a versenyeket, folyamatosan chatelnek a nézők és mindenféle információ megjelenik a képernyőn. Sok régebbi fogyasztó számára viszont ez zavaros lehet. De a digitális tér olyan szolgáltatóknak előnyös, mint a Facebook és az Amazon, akiket nem korlátoz a kábelezés. Nem a kreativitás hiányzik a vállalatoknál, hanem a jelenlegi technológia limitált." - mondta Silver.

Továbbá arról is beszélt, hogy a jövőben az NBA-s közvetítések másképpen fognak kinézni és sokkal több információt tartalmaznak majd. Az egyik ötlet a különböző hangsávok bevezetése lenne. Ha nem akarná az ember az eredeti kommentárt hallgatni, akkor másfélék közül választhatha. Beszélgethethetnénk a barátainkal, komédiást hallgathathatnánk stb. Az UFC már próbálkozott hasonlóval, akkor Snoop Dogg kommentálta az eseményeket.

Természetesen nem egyik napról a másikra fognak átalakulni az NBA-s műsorok, de a korlátlan információ, amit az internet és a technológia kínál a közeljövőben sokat segíthet a közvetítéseknél.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.