Szavazz Nikolicsra, hogy ő is rajta legyen a FIFA 18 egyedi borítóján

Szavazz Nikolicsra, hogy ő is rajta legyen a FIFA 18 egyedi borítóján

Az EA lehetőséget ad négy MLS játékosnak, hogy a FIFA 18 egyedi borítóján szerepeljen. Szavazz Nikolics Nemanjára, hogy ő legyen az egyik!

Hamarosan itt a várva várt dátum, azaz szeptember 29., amit a FIFA fanatikusok valószínűleg már nagyon várnak. Ekkor jön ugyanis szeretett játékuk következő része, a FIFA 18.

Az EA pedig addig is gőzerővel hajtja a marketing gépezetet: most olyan lehetőséggel állt elő, hogy az amerikai bajnokságból, azaz az MLS-ből (Major League Soccer) négy játékost kiválasztanak, akik aztán rákerülnek a FIFA 18 egyedi, letölthető borítójára. A játékosok szavazás útján lesznek kiválasztva, csapatonként egy-egy jelölt van.

Talán nem nagy meglepetés, hogy a Chicago Fire csapatát a magyar Nikolics Nemanja képviseli. Ha szeretnétek majd Nikolicsos borítót letölteni a játék kiadása után, akkor nincs más dolgotok, mint minél többször szavazni a klub oldalán, ide kattintva.

Ha Nikolics lesz a négy nyertes egyike, így fog kinézni a borító (Forrás: Chicago Fire)

Szavazni közép-európai idő szerint szeptember 23-án reggel 7:00 óráig lehet, addig viszont egy személy többször is tud szavazni. A szavazáshoz görgess le, majd a képek közül válaszd ki azt, amin Nikolics Nemanja szerepel és kattints a szavazás gombra.

Hajrá Niko!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Borítókép: Chicago Fire

Kövess Minket!