10 tipp FUT játékosoknak az indulásohoz

10 tipp FUT játékosoknak az indulásohoz

Egyszerű, de nagyszerű tanácsok a starthoz. Kezdők és tapasztaltabbak is meríthetnek belőle.

Kétség kívűl az Ultimate Team a legnépszerűbb módja a FIFA sorozatnak a megjelenése óta. Közvetlenül élhetjük át, hogy milyen is lehet menedzselni egy klubot, és a csapat összerakása is nagy izgalmakat rejt. Közeledik a legújabb része a játéknak, ez pedig azt jelenti, hogy minél hamarabb érdemes belecsapni a lecsóba. Egy Reddit felhasználó (ZeloniusFifa) 10 pontban foglalta össze, hogyan is érdemes nekiindulni az előttünk álló szezonnak. Míg néhány pont egyérteműnek tűnhet egyeseknek, érdemes mindegyikre egy pillantást vetni.

1 Használd a Coin Boostot

A legtöbben, főleg a rutinosabbak ezzel indítanak, de aki most kezdené, fontos tudniuk, hogy már az elején sokat segíthet, hiszen ezzel akár még igazán nagyzsugás játékosokat is sikerülhet megszerezni. Ne heverjenek parlagon a bónuszok!

2 Csapatépítés kihívások (Squad Building Challenge)

Megeshet, hogy sokat vesztünk rajta, de hatalmas lehetőséget rejt, hogy mégtöbbet nyerjünk. Néhány ligánál az SBC-ket teljesítve szinte garantált a jó pénznyeremény, -és mellé még nagyszerű dolgokat nyerhetünk. Nem kell félni ezektől a kihívásoktól, egy kis utánajárással aranybányára lelhetünk.

A tavalyi Challengeket itt találod!

3 Tanulj a vereségekből

Sokan úgy érzik, ha hátrányban vannak, akkor már nem kellemes játszani és kilépnek. Gyakorlás nélkül azonban elég nehéz fejlődni, -nem igaz? A legtöbb esetben a játék a hibás,'és a szerencse hiánya okozza vereséget. Nem szabad kiakadni a meccsek után, nyugodtan és a meccseket élvezve az ember fejlődni fog, és a győzelmek száma is ezzel együtt növekszik majd. Tanulj a vereségekből, megéri.

4 Ideális áron add el a játékosaid, ne legyél kapzsi

Ez a legjobb módszer, hogy pénzt csinálj a labdarúgóidból. Nem érdemes mohónak lenni, néhány ezerért több tízezret kockáztathatsz. Lehet ez furán hangzik, de ha folyamatosan és egyenletesen így csinálod, hosszútávon jövedelmező üzleteid lehetnek. Előfordult egy játékosnál, hogy POTM volt, majd aztán mégegyszer, és ez felverte az árát, de nem szabadultak meg tőle, hátha még feljebb mehet az összeg, aztán végül nem jött össze, így áron alul sikerült csak túladni rajta.

5 Nézz tutorialokat és tanuld mi az OP

Az irányított lövés (driven shot) tavaly elég erős volt, sokan viszont hónapokig nem tudtak róla. Rengeteg videót lehet ezekről találni különböző megosztó oldalakon. Hashtag Boras Legends oktató jellegű videói nagyon hasznosak például.

6 Találd meg a saját stílusod, ne a profikat másold

Ez kicsit ellentmondás lehet az előző pont fényében, de fontos, hogy a trükkök kilesése nem egyenlő a stílus koppintásával. A tapasztalt és versenyző játékosok tudatosan gondolják ki a taktikáikat, tehát nem érdemes ezeket nekünk is elkezdenünk használni, ha nem tudjuk a miérteket. Ha a saját skilledhez megfelelő játékot fejlesztesz ki, azzal nyerhetsz a legtöbbet, és a fejlődés garantált.

7 Építs kiegyensúlyozott csapatot

Ez a tavalyitól is többet jelenhet majd. A Target Man és a labdarúgók ereje sokkal következetesebb lesz. Figyeljünk arra, hogy legyen elegendő támadó és védekező játékosunk is. Nem árt egy playmaker is a csapatba, aki mellé védekező középpályásokat is alkalmazunk, hogy labdát szerezzenek. Biztosan lesznek jó áron is beszerezhetőek.

8 Tervezd meg a hétvégi ligameccseid

Úgy tűnik az EA nem változtat az eddigi menetrenden, ez pedig azt jelenti, hogy a rengeteg mérkőzés csomó időt felemészt. Ahhoz viszont, hogy a lehető legjobb teljesítményt hozzuk ki magunkból, érdemes időnként szünetet tartani és kitisztítani a fejünket. A mennyiség ne menjen a minőség rovására.

9 Ha FIFA pontokat akarsz venni, akkor azt tedd meg a legelején

Az elején szerezhetünk a legtöbb coint, főleg ha pár ezerért játékost is vásárlunk, jó eséllyel a későbbiekben felszaladhat az áruk. Érdemes beruházni az elején, és tervezni a pontok megvásárlását; előnyre tehetünk szert, ha ügyesek vagyunk.

10 Legyen terved a csapatépítéshez

Ha tudod, hogy mit akarsz, kiket szeretnél a csapatba, akkor azzal sok-sok lóvét meg tudsz spórolni. Ha kinéztél magadnak valakit, nem az a lényeg, hogy egyik nap játszol 4-et, aztán majd 3-at, és meg tudod venni. A fontos, hogy teljes koncepciód legyen, és akkor egy ütőképes csapatot tudsz felépíteni.

Ezek mellett ne felejtsétek el; élvezzétek a játékot!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!