Képgaléria: így néz ki Magyarország első, dedikált Gaming háza

Képgaléria: így néz ki Magyarország első, dedikált Gaming háza

Profi felszereléssel az első csapat megkezdheti a felkészülést, hogy a legjobbak közé emelkedhessen.

Külföldön már évek óta népszerű, hogy egy-egy jó csapat, vagy a csapat mögötti szervezet kibérel egy ingatlant, és berendezi gaming house-nak, ahol minden idejüket kedvenc játékuknak szentelhetik. Ezek lényegében hétköznapi lakások egy olyan helyiséggel kialakítva, ahol a játékosok folyamatosan gyakorolni, edzeni tudnak. 

Ezekből az együttesekből lettek később a közönségkedvencek, hiszen milliók nézik őket, színvonalas versenyeken hatalmas pénzekért küzdenek, és rendszerint kommentátorok örökítik meg legszebb pillanataikat. Ez jelenti számukra a megélhetést, a gyakorlás pedig kulcsfontosságú, hogy a legjobbak között lehessenek.

Itthon ez még annyira nem elterjedt, az igazi e-sport csak bontogatja szárnyait. Elérkezett azonban az idő egy komolyabb elhatározás születésére; ugyanis hazánkban is létrejött egy kimondottan ezen a koncepción alapuló Gaming Ház a Lay's és a Wonder Stag e-Sports együttműködésével.

A következő időszakban a WSE játékosai minden segítséget megkapnak majd, hogy a lehető legprofibb környezetben gyakorolhassanak. Lesz edzőtétér a tréningekhez, versenytér a bajnokságokhoz, profi gamer PC-k, ergonomikus gamer székek, illetve ital és snack utánpótlás kifulladásig. A Lay's gamer ház öt héten keresztül áll majd nyitva.

És, hogy is néz ki belülről? Hát íme, nézzétek a képeket!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Galéria

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.