A Championship Ashe hőskinézet megvásárlásával most jótékonykodsz is

A Championship Ashe hőskinézet megvásárlásával most jótékonykodsz is

Nem csak a világbajnokság díjazását, de jótékonysági szervezeteket is támogatsz azzal, ha megveszed a világbajnokság hivatalos hőskinézetét.

Ahogy az minden évben lenni szokott, a Riot Games a világbajnokság alkalmával kihoz egy "Championship" hőskinézetet, amelyet sok-sok RP-ért megvehetünk és büszkélkedhetünk vele, hogy nekünk ilyenünk is van. A hagyomány a második szezon óta tart, azóta kaptunk Rivent, Thresht, Shyvanat, Kalistát, Zedet (és mellette felújított Rivent), míg az idei évben Ashe-é a főszerep.

Azonban 2016 óta nem csak egy dizájnos skinként funkcionálnak ezek, a hatodik világbajnokság során már a megvásárolt kinézetek összegének egy bizonyos százaléka belement a nyereményalapba, így a korábbi, kb. kétmillió dolláros nyereményalap tavaly ilyenkor 5 millió fölé duzzadt.

Nos, a Riot az idei évben ugyanezen a vonalon megy tovább, de a befolyó összeg egy részét jótékonysági szervezeteknek ajánlja fel! Az idei, Championship Ashe skin 1350 RP, amiből a vásárlás összegének a 25%-a megy a vb nyereményalapjába, illetve tovább 25%-ot kap három különböző, nemzetközi jótékonysági szervezet. 

A BasicNeeds célja, hogy a mentális betegségekkel, valamint epilepsziával küzdőket segítse a közepes vagy hátrányos helyzetű országokban. A szervezet a helyi kormányzatokon keresztül operál, az ott kiképzett emberekkel szeretne segíteni a betegeken, a céljuk pedig három további országba terjeszkedni és 250.000 emberen segíteni három év alatt.

A Learning Equality magas minőségű oktatási anyagokat biztosít olyan közösségeknek, ahol nincs elérhető internetkapcsolat. A jövőben egy olyan, offline is működő platformot fejlesztenek ki, amellyel értékes digitális tartalommal tudják ellátni a tanulókat több mint 175 országban.

A Raspberry Pi Alapítvány alacsony költségű számítógépeket gyárt a világ minden pontjára azoknak, akik nem tehetik meg, hogy saját PC-jük legyen, de szeretnének megismerkedni ezzel a világgal. A bevételeikkel saját, technológiai edukációs programjaikat, például a CoderDojot támogatják és az a céljuk, hogy ezt kiterjesszék számos közösségbe Dél-Amerika, India, Kína és Kelet-Afrika területén.

Tehát lényegében, az 1350 RP-ért vásárolt Championship Ashe hőskinézet negyede a vb alapba, negyede pedig a három jótékonysági szervezethez kerül. Nagyon tiszteletreméltó dolog, hogy egy játékfejlesztő cég ilyen szinten foglalkozik a világ problémáival.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!