Újabb csapatot igazolt le a Luminosity

Újabb csapatot igazolt le a Luminosity

Az Invitational versenyét megnyerő csapat mellé egy teljesen brazil brigádot is összerakott a Luminosity Gaming.

A Luminosity bele csapott a lecsóba, hiszen az első PUBG csapata után egy másikat is összeraktak.

Az új csapat tagjai a következők: Bruno "aXt" Habitzreuter, Joseph "Tecnosh" Touma, Tiago "SkipNhO" Lannes, és Mateus "yeTz" Duarte. Mindannyian rendelkeznek múltal más battle royal játékokban is, mint például a H1Z1.

Az LG első csapata Ninjával az élen nagyon jól szerepelt az Invitationalon augusztusban, hiszen a squadot megnyerték, duoban pedig a top 4-ben végzett a csapat fele, Ninja és chipzy.

„Nagyon büszke vagyok arra, hogy egyre nagyobb nyomot hagyunk nemcsak a PUBG világában, de a brazil közösségben is.”- mondta Steve Maida a Luminosity alapítója. „A brazil rajongók nagyon sokat adtak nekünk az elmúlt években, és az ő támogatásuk megkérdőjelezhetetlen. Sikerült összeraknunk egy nagyon tehetséges és sok tapasztalattal rendelkező csapatot. Eddig 140.000 dollárral lett gazdagabb a szervezet különféle battle royale versenyekből. Még mindig gyerekcipőben jár ez az egész, de a jövő fényes. Mindent beleadtunk ebbe és már alig tudok várni, hogy láthassam a csapatot egy versenyen."

A PUBG sikerességét nézve nem lenne meglepő ha más csapatok is több squaddal próbálkoznának. A közeljövőt tekintve nincs több PUBG verseny a láthatáron, de fogadni merek, hogy lesz még valamikor!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!