5 alul értékelt játékos, akikhez olcsón hozzá juthatsz

Bemutatunk 5 olyan játékost, akik nem igazán elismertek, így egész olcsón hozzá tudunk jutni.

Már sokak az új FIFA lázában égnek, és ez igaz a FUT-ra is. Fejben már mindenki elképzelte, hogy milyen csapatot épít, kit milyen poszton fog játszatni. Korábban már bemutattunk 5 olcsó csapatot, -most viszont 5 olcsó játékossal tesszük meg ugyanezt.

Kiket vennél Ultimate Teamben az elején? Ajánlunk neked 5 olcsó kezdőtizenegyet

Legyen valaki tapasztalt vagy éppen kezdő, mielőtt belekezdenénk az Ultimate Teamezésbe, fontos, hogy megtervezzük a csapatunkat. Mindenki különböző mennyiségű pénzzel kezd, ez pedig nagyon sokféle tizenegyet eredményezhet a rajtnál, és ne felejtsük el, hogy az elején kifejezetten számít, hogy mennyire tudjuk erősre építeni klub-unkat.

Hamarosan kezdődnek már a tranzakciók, viszont vessünk egy pillantást azokra a játékoskora, akik nincsenek igazán a reflektorfényben, ezért a piac indulásakor egész olcsón beszerezhetőek, gondoljunk csak N'Golo Kante-ra, akit a tavalyi FIFA indulásakor potom pénzért betudtunk szerezni.

Nézzük is meg ezeket a játékosokat, akikkel szintén így járhatunk:

Leroy Sané - LW - Manchester City - 82

Az új játékban megkaptuk végre a tökéletes keresztlabda újítást és -mivel Sané RW-ből LW lett-, így simán adhatunk vele zseniális zsugákat. Ha a játék elején sikerül beszereznünk, akkor nagyon nyerhetünk vele, hiszen szinte biztos, hogy a későbbiekben sokkal drágább lesz. 

Timo Werner - ST - RB Leipzig - 82

Mint ahogy az eddigi FIFA játékokban is láthattuk: egy játékos sebessége nagyon fontos lehet. A Bundesliga trónján még mindig Pierre-Emerick Aubameyang ül. Ha nem rendelted elő az új játékot és nem kapsz pluszba coint, kell egy B terv. Werner egy tökéletes alternatíva lehet erre. A 91-es gyorsaságával sokat lehet nyerni és, akár már az első Weekend Leaguekben is sikeres lehetsz. Nála is biztos, hogy majd kapni fog akár egy In-Form kártyát, akár egy TOTW; ezért érdemes az elején lecsapni rá.

Nelson Semedo - RB - Barcelona - 81

Próbáld figyelmen kívül hagyni az összesített ratingjét. Semedo a játék egyik legjobb jobb védője lesz. A hihetetlen gyorsaságához egy 80-as dribbling is jár, ami szinte ajándék. Mivel Portugáliából származik, ezért majd sok csapatba be is tudjuk építeni. Ha olcsón keresel egy Kante gyorsaságú játékost, akkor Semedo lesz a te embered! Próbálj minél előbb lecsapni rá, mielőtt felmegy az ára.

Mario Balotelli - ST - Nice - 82

Gondolom Super Mario-t nem kell senkinek sem bemutatni; többször megvillogtatta már tehetségét. A francia liga körül most eléggé nagy a felhajtás Neymar és Mbappé miatt, ezért érdemes odafigyelni az ilyen alul értékelt kártyákra, hiszen a jó statisztikákért cserében olcsón megvehetjük őket. Tavaly a valaha volt leggyengébb kártyáját kapta az olasz, de úgy látszik, a francia Nice csapatában kezd megint magára találni, ezért megint egy egészen hihetetlen lapot kapott. Tessék felkészülni, hogy óriási hype-ot fog kapni, és ne ijedjetek meg, ha majd mindenki felül a Balotelli Vonatra.

Antonio Rüdiger - CB - Chelsea - 82

Jó belsővédőkből egyik ligában sincsen hiány, viszont Rüdigert a nemzetisége és a csapata teszi különlegessé, így szinte bármilyen csapatba betudjuk rakni. Bármelyik Premier League / Bundesliga csapatba alap kártya lesz. Eddigiekben a Premier League-ből csak kettő ilyen hasonló belsővédő volt, mégpedig Mertesacker, valamint Mustafi. Rüdigernek megvan a gyorsasága és a fizikai rátermettsége, hogy jól helyt álljon. 

Ti melyik kártyára fogtok gyorsan rácsapni? ;)

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!