És ez az ember nem lesz ott az idei VB-n... - videó

És ez az ember nem lesz ott az idei VB-n... - videó

Thresh egyik koronázatlan királya Mata, ezt senki sem vitatja. Sikerült megint egy olyan alkotni, hogy csak ámulunk rajta, Twitch pedig eheti a kefét, hiába próbált túljárni Mata eszén.

Mata még több szezonnal ezelőtt szerzett magának igazán nagy nevet, de leginkább 2014-ben emelkedett ki a mezőnyből a Samsung White színeiben. Ezzel a csapattal nyerte meg egyébként a 2014-es VB-t is, Imppel az oldalán, de utána jött a koreai exodus Kínába és a Vici Gaminghez igazolt. Később megjárta a Royal Never Give Up-ot, majd a tavalyi év decemberében, sok koreaival együtt, visszaköltözött Koreába és a KT Rolsterhez igazolt.

Hiába a rengeteg sztárjátékos, a VB nem jött össze, pedig vele biztosan színesebb lett volna a mezőny. Legendás megérzései voltak már számtalan alkalommal, amikor tökéletes pontossággal számolta ki ellenfeleinek következő lépését. Ez leginkább Thresh-sel látványos, akivel látszólag a semmiből találja ki hova kellene dobni a Q-t még azelőtt, hogy az ellenfél ott lenne. Így történt ez az alábbi videóban is, ahol Twitch nem igazán tudhatta mi is fog történni, de Mata ismét alkotott.

És ez az ember nem lesz ott az idei VB-n, ami nagyon nagy kár, de a nyári VB-s gauntlet nem úgy alakult, ahogy azt ők szerették volna, a Samsung Galaxy jobbnak bizonyult náluk. Nem ez az egyetlen ilyen esete, számos montage is készült már az évek során, mivel az ilyen "jóslásokat" szinte folyamatosan képes hozni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!