Szabadesés, lehetne az utolsó pillanatig?

Szabadesés, lehetne az utolsó pillanatig?

Most az ejtőernyők automatikusan kinyílnak. De mi lenne, ha ezt kivennék és a döntés a játékosok kezébe kerülne?

A játék korántsem tökéletes ezt mindenki tudja, sok olyan apró funkció nincs benne, ami sokat dobna az élményen. Most egy olyan ötlet ütötte fel a fejét, ami egyszerű, de tovább erősíteni a kompetitív oldalt. Ez az egyszerű ötlet annyiból áll, hogy mi lenne, ha manuálisan lehetne használni az ejtőernyőt és akkor engedhetnénk el vagy vágjuk le magunkról, amikor akarjuk.

Az ötlet magában nem túl érdekes, de ha az e-sport részét nézzük a dolgoknak, ez igenis nagy faktor lenne a játék elején. Sokkal több döntéssel rendelkeznék a korai szakaszban. Kinyissam szinte a végén az ernyőt és essen le a HP-m majdnem felére vagy inkább várjam ki és essek úgy le, hogy biztos ne legyen bajom?

A manuális ejtőernyőzés egy kicsit „hardcore-abb” érzést adna a játéknak, ahol már van zeroing és csupa ARMA 3-as finomság, ami a valóságérzetet adja a játéknak. Sajnos a közeljövőben biztos, hogy nem fog bekerülni a játékba, hiszen, ha még tetszik is az ötlet Brendan „PlayerUnknown” Greene-nek a játék eleji desync tönkre tenné a dolgot. Mivel most csak lassan lootol az ember és a leérkezési szakaszban kicsit nehezebb ellőni ellenfelünket, aki úgy ugrál, mint egy kenguru, a lagg miatt.

Ha bekerülne, a manuális opció, sajnos túl sűrűn fordulna elő, hogy nem észleli a szerver, vagy csak valami problémája akad és 200 km/h-val csapódnánk a földbe. Sok újdonság fog még bekerülni a játékba minden bizonnyal, de talán eddig ez a legegyszerűbb és legérdekesebb dolog, ami sokat hozzá tudna adni az early game versenyéhez.

Az ötletek mellett Greene az AMA után megosztott velünk egy kis infót a 3 új járműből megmutatta az egyiket.

Elég érdekes koncepció a kisbusz, de beleillik a környezetbe, reméljük a többi jármű is érdekes lesz.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!