Betekintettünk a kulisszák mögé, hogyan is készültek a srácok a ROG MEB-re!

Betekintettünk a kulisszák mögé, hogyan is készültek a srácok a ROG MEB-re!

Hat csapat, rengeteg játékos, egy hatalmas helyszín, pár Rioter, az őket segítő szakértők, és persze a fotósok. Ezek voltak a hozzávalók egy tökéletes tréningnaphoz a ROG MEB előtt.

Első alkalommal a Telenor székházába látogatott el a ROG MEB teljes stábja, a játékosok, managerek, Riotosok, és úgy mindenki, akinek bármi köze is van ehhez az egészhez: köztük mi is, az Esport1. Az egész versenynek a technikai hátterét és persze a nevét is az ASUS ROG adja, mint névadó szponzor. Mind a hat csapat képviseltette magát ezen az egész napos eseményen, ahol a tavalyihoz hasonlóan idén is rengeteg hasznos tanáccsal látták el őket: pl. miként használják a közösségi oldalakat, hogyan kell egy versenyen viselkedni, de ami még fontosabb volt a második tréningnapon az a fotózás és a csapatok imázsa.

Itt mutatták be képen az új csapatpólókat is, amiket közösen terveztek meg a srácok a saját igényeik szerint, valamint mi is beszélgettünk velük interjúk formájában, melyekből párat már láthattatok, a többi pedig hamarosan érkezik. Bárki bármit mond, a megjelenés és a fellépés az e-sportban is legalább annyira fontos, mint más területeken. Már csak azért is, mivel itt már nem babra megy a játék, mivel szponzorok is bevonásra kerültek: olyan profi profi megjelenés kell, amihez bármelyik cég szívesen adja a nevét. Szerencsére erre a részre is hatalmas hangsúlyt fektet a Riot segítve a csapatokat ennek az imázsnak a kialakításában. Nézzük meg, miként telt ez a két nap a játékosoknak!

Holnaptól pedig már nincs pihenés egyik résztvevő csapatnak sem, mert a csoportmérkőzések elindulnak, hogy kiderüljön, ki vehet majd részt a rájátszáson, és később a döntőben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.