Szeptember végén egy napra ismét összegyűlnek a gamerek és e-sportolók Kecskeméten

Szeptember végén egy napra ismét összegyűlnek a gamerek és e-sportolók Kecskeméten

Rainbow Six Siege, League of Legends, WoT, OW, FIFA, Hearthstone... -lesz itt minden.

Szeptember 30-án, a kecskeméti hírös Agórában ismét megrendezik a Real Gamerst, amely "vidéki LAN" versenyből nőtte ki mára magát családi vidoejátékos expo rendezvénnyé, ahol az e-sport versenyek mellett számos "hagyományos" gamer program, Youtuberek, Minecraft, Dumaszínház, és még sok más várja a látogatókat egy egész napra.

A Rift Esports nyerte a Real Gamers versenyét Kecskeméten -interjúk

A kecskeméti Real Gamers döntőre az online selejtezők után a Rift Esports és a Rapid Cougar Esport jutott ki.

A két legnagyobb verseny a League of Legends 5v5 és a Rainbow Six Siege 5v5 lesz, ezekből előzetes selejtezőt is tartanak, melyeknek egy része még a mai napon is zajlik, így nem tudni kik lesznek a végső résztvevők. A LoL részlegen 8 csapat maradt még versenyben, a teljes ágrajzot itt tudjátok elérni.

Ami programokat illeti, lesz itt tényleg minden, ahogy az egy expo-n lenni szokott. Különféle gaming standok is várják majd az idelátogatókat, ahol rengeteg akcióval készülnek a szervezők. Természetesen az igazán fontos része az egész összejövetelnek, a versenyek. Benk Dénes is fel fog lépni, akit a Dumaszínházból ismerhetünk, és nem maradhatnak el a Youtuberek sem: itt lesz Beniipowa, Zsozeatya, Powii, oroberto, MakaM, -és még sokan mások. 

Az egész nap során szinte végig lesznek ilyen-olyan nyereményjátékok, így ha játékos kedvünkben érezzük magunkat, biztosan nem fogunk üres kézzel távozni. Unatkozni sem nagyon fogunk, mivel a standokon és a versenyeken kívül rengeteg lehetőség is lesz konzolokon, ahol kipróbálhatjuk a legújabb és legsikeresebb játékokat. Sőt, kisebb versenyeken is részt vehetünk, lesz többek közt FIFA 18 bajnokság, amire előre is lehet jelentkezni, illetve majd a helyszínen is. Aki előre jelentkezett az előnyt fog élvezni a részvételnél, szóval érdemes pár kattintást áldozni erre. 

A legújabb játéktechnológiai újításokat is kipróbálhatjuk, ilyen például az eye tracking, mely szemkövetést jelent. Ez leginkább az FPS játékoknál lesz fontos, mivel nem csak a kezünkkel irányíthatjuk majd, hogy hova szeretnénk nézni, hanem a szemünkkel is. Ha meglátunk valakit egy sarkon épp kifordulni, a szemünk lehet hamarabb reagál rá, és már is oda tudunk nézni; teljesen új élményt nyújtva ezzel a játékosnak. 

A pontos programról, jegyekről, és egyebekről az esemény Facebook oldalán tudtok informálódni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!