THR Interjú:

THR Interjú: "A WiLD az egyetlen komoly ellenfél"

A tavalyi MEB győztessel készítettünk egy interjút, amiben szó esik arról, hogy milyen a csapaton belüli közeg, valamint, hogy mik az elvárásaik az idei MEB-től.

Gondolom a magyar LoL közösségnek nem kell bemutatnom a THR-t, hiszen már jó rég óta ülnek a hazai LoL trónján.

Adódtak gondok a csapaton belül tavaly, annak ellenére, hogy elég stabilon uralták a magyar mezőnyt. A sztori egészen egyszerű: Joe szerint nem volt elég jó a csapaton belüli felkészülés, LittlePwny helyére érkezett Qgloof és a csapat legtehetségesebb tagja, bluerzor pedig Franciaországba igazolt.

Kiborult a THR bili: élet (?) a legjobb magyar LoL csapat színfalai mögött

Hodi | 17/02/11 08:44 Zajlik az élet 2016 legjobb magyar LoL csapata körül, a két emberét is elveszítő gárda tagjai egymásra mutogatnak. Az átigazolási szezon úgy néz ki nem csak külföldön, de itthon is drámákkal jár, az alany pedig ezúttal Magyarország 2016-ban legeredményesebb csapata, a Team Horizon Reapers.

Viszont úgy látszik, hogy mindennek máéra már nyoma sincs, és a srácok elmondásai alapján minden rendben van a csapaton belül. 

A felső ösvényen MarineHBS játszik, ő Magyarország talán egyik legmagabiztosabb toposa. Nem nagyon került még hullámvölgybe, és a csapat egyik oszlopos tagjává vált az évek során. A GamersOriginbe igazolt fiatal bluerzort valahogy helyettesíteni kellett, így az utódja a myRevenge volt dzsungelese, Benji lett. Benji már a myRev-ben is megvillogtatta rátermettségét, de akkor tudott igazán kibontakozni, amikor leigazolta őt a THR.

A középső ösvényt Sk1nzor vezeti, aki szintén már régóta a csapat tagja, csakúgy, mint a lövész Joe. Ugye –ahogy azt korábban említettem–, a balhé miatt LittlePwny távozott a csapatból; helyére egy egészen ismeretlen név érkezett, Qgloof. Akkor még nem tudtuk, hogy ki ez az újonc és miért őt választotta a THR, viszont mára már bebizonyította, hogy tényleg Magyarország egyik legjobb csapatában a helye. 

A csapatatot már tavaly is Halász "Genican" Norbert vezette győzelemre a MEB-en. Az idei szezont is elég jól nyitották, ugyanis a THR az újonc Afterglow-ot győzte le 2-0-ra, viszont az új MEB csapat jócskán megszorongatta Benji-éket. 

Az ötös elmondása szerint a minimum elvárás idén is a döntő, és erre minden esélyük meg is van, ha tudják azt a formát hozni, amit megszokhattunk tőlük.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.