FUT -nagyító alatt: Leon Goretzka megdöbbentően jó kártya lett idén

FUT -nagyító alatt: Leon Goretzka megdöbbentően jó kártya lett idén

Nem egy ismert focista, de annál hasznosabb a pályán. Néhány tulajdonsága egészen kiemelkedő.

A németek és a Schalke zseniális és gyors középpályását, Leon Goretzkat vettük górcső alá. A valódi pályákon jól lát, és igazi vezéregyénisége a csapatnak, ezt pedig a FIFA 18 FUT-ba is át tudták ültetni. Egy 82-es kártyája van, és valamennyi statja az egyik legjobb a játékban. Nézzük meg mit érdemes tudni erről a labdarúgóról.


Statisztikái

Nem szabad alábecsülni őt, mert a mutatói tényleg fantasztikusak. Csak vessünk rá egy pillantást, 4 csillagos a gyengébb lába, nincs olyan statja ami 73 alatt van, H/H munkabírású, 180+ cm magas. Összességében az összes statja 469, ami az egyik legnagyobb a FIFA18-ban. Nem a leggyorsabb futbalistáról van szó (gyorsulás: 83, sprint: 85), de technikailag nagyon képzett, jól kezeli -hosszan és hiba nélkül- a labdát, remek támadásban és védekezésben is.

Basic kártyával ötvözve egész jó kis boostot kapott:


A csapat melyben kiteljesedhetett:

Ezt a 11-et már láthattátok, nem túl erős, de nem is túl gyenge.

Általános infok 7 meccs után:

Ár: 3.700 coin (most már nagyjából 16.000)
Lejátszott mérkőzések: 7
Gólok száma: 6
Assziszt: 2

Áttekintés

Sebesség, iram 10/10
Minden, amit csak szeretnél egy középső középpályásban, az megvan nála. Robotol, szerel, és ha kell, feltúrja a pályát. Nagyon sokat fut, és védekezésben kiváló, nagyszerű szerelései vannak.

Cselezés 10/10
Viszonylag magas játékos, ennek ellenére érzékkel ér a labdához. Megbízhatóan képes bánni vele, könnyedén megáll, és remekül térül-fordul. Nagyon jól cselez, nem idegen számára ez a dolog. Szinte siklik a pályán.

Lövés 8/10
Távolról halálos a csávó. Néhány messzebről megsuhintott labda nagy gondot okozhat az ellenfélnek. A 16-oson belül kicsit zavarban van, nem felhőtlen a helyzetkihasználása. Ha más nem; szögletet mindig ki tudunk csikarni ezekből a szituációkból. Fejelni nagyon jól tud, és nem csak megnyeri a fejpárbajokat de eredményes is ilyen módon.

Passzolás 9/10
Lehet, hogy nem ő az asszisztkirály, de a középpálya szerves részét képezi. Kiválóan lehet vele osztogatni, mind a rövid, mind a hosszú passzai nagyon jók, és az ívelései is megérnek egy misét. Könnyedén játszik irányító szerepben, és ha feljebb is tolják a mezőnyben, ott is simán helytállna.

Védekezés 9/10
Tökéletes belépői vannak. Kellően agresszív, jó felépítésű (hosszú lábakkal rendelkezik), és szinte mindenkivel tartani tudja az iramot. A közbelépéseire is lehet számítani, nem túl szabálytalan, és nem játszák át könnyedén. Pontosan lehet vele fejelni, és nem tudják őt könnyen elnyomni a fejpárbajok során.

Fizikai felépítés 10/10
Ez az a pont, ahol igazán dominál. Nagyon erős ebben a játékban, már-már tankként viselkedik. Nehéz ellökni, a labdát is piszok jól tartja, és fedezi. Az állóképessége pedig egyszerűen parádés. A végletekig kitart, és addig fut, amíg van benne szusz.

Összegzés
Minden téren egy nagyszerű játékos. Egy igazi májsztró a középpályán. Ebben az évben az egyik meghatározó játékosa lehet a FIFA-nak, bőven az értékei felett futbalozik.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!