Odafigyel az EA a Pro Clubsra is; remek funkciókkal bővült idén ez a mód

Odafigyel az EA a Pro Clubsra is; remek funkciókkal bővült idén ez a mód

A FUT árnyékában ez a mód is egyre több figyelmet kap. A jövőben az e-sport egyik alapja lehet a Pro Clubs, ha foglalkozik vele a kiadó.

Az EA Sports arra törekedett idén, hogy az eddigi legjobb FIFA-t dobják a piacra. Nem kerülte el a kiadó figyelmét, így a rengeteg újítás közül néhány a Pro Clubs háza táján is hozott változásokat. Ebben a módban tudsz saját játékost kreálni, és csatlakozhatsz online klubokhoz. A saját focistád testreszabható, így a számodra legmegfelelőbb sztárt tudod faragni belőle. A szezonok alatt minél több meccset játszol, annál több skill pontot szerzel, amelyet felhasználhatsz a további képességek megszerzésére, így a labdarúgód folyamatosan fejlődik. Hogy karriered még gördülékenyebb és élvezetesebb legyen, pár területen fejlesztésen esett át ez a mód, íme a legfontosabbak:

Meccs lobby

Számos funkciót adtak hozzá, hogy egyszerűbb és hatékonyabb legyen. A várakozási idő csökkentésével sokkal jobban felhasználóbarát. Emellett beállítható, hogy ki végezze el a pontrúgásokat, szögleteket és büntetőket a mérkőzés előtt és a játékstílust is ki lehet választani. Nem kell tehát kilépni, hogy mindezeket megtehessük.

Játékstílusok

Többfélét is létrehozhatunk, így egy jóval sokrétűbb játékost hozhatunk létre. Egyedi stílusokat kreálhatunk 3 különböző pozícióban, vagy 3 eltérőt egyetlen pozícióra. Így bármilyen szituációra felkészíthejük focistánkat az előttünk álló szezon tekintetében.

Képesség fa

A játékosod beállításánál egy különleges skillfa is elérhető, melyben rengeteg extra található. A mérkőzések alatt szerzett tapasztalat mellett skill pontokat is gyűjtünk. Ezeket a különleges képességekre költhetjük el, hogy minél jobb és komplexebb legyen emberünk.

Mezek testreszabhatósága

Nem csak a már meglévőeket frissítették a legújabbakra, de 12 új szín is elérhető klubunk létrehozásakor.

Ha régi Pro Clubs játékos vagy, vagy újként próbálkozol, mindenképp érdemes megnézni ezeket az újdonságokat. Szerintetek jó irányban halad a kiadó, hogy a Pro Clubs kiváló mód legyen?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!