FIFA18 Karrier mód: Az összes rejtett tehetség, akiket érdemes leigazolnod

FIFA18 Karrier mód: Az összes rejtett tehetség, akiket érdemes leigazolnod

Fiatalok, kiváló képességűek, de rajtad múlik, ki tudod e hozni belőlük a maximumot.

Egy FIFA-ban az a legjobb, amikor a neten folyamatosan győzelmeket aratunk, egyre jobb játékosokat szerzünk, lés a legmagasabb divíziókig jutunk. Igenám, de ettől függetlenül sokan a karrier módot is szeretik, egy menedzser bőrébe bújva akarnak Premier Leaguet vagy Bundesligát nyerni, majd elhódítanák a Bajnokok Ligája első helyét is. Éppen ezért fontos már offline is, miként tudjuk összerakni a csapatunkat, és mire helyezzük a fő hangsúlyt. Vannak, akik egyből a legerősebb együttest választják és rögtön a világsztárokat igazolják le. Fontos tudni azonban, hogy nagyon érdekes aspektusa a játéknak, mikor a fiatal újoncokat képezzük ki és legendákat varázsolunk belőlük. Olcsón hozzájuthatunk ezekhez a drágakövekhez és, ha van kitartásunk és energiánk akkor hatalmas örömet okozhatnak a későbbiekben.
Nagyon sok kutatást és utánajárást igényel, hogy ezeket a gyémántokat megtaláljuk és egyáltalán felfedezzünk bennük valamit, ami miatt érdemes vesződnünk velük. Nem lesz mindenkiből aranylabdás, -ezt azért ne várjuk-, de építhetünk rájuk és nagyszerű futballistákká vállhatnak.

A következő listában az összes olyan játékos megtalálható, akivel érdemes foglalkozni, habár első ránézésre nem mondhatóak kiemelkedőnek, de a későbbiekben meghálálják a törődést.

A táblázaton az alábbi információk találhatók meg: Liga, Klub, Név, Életkor, Pozíció, Fejlődés mértéke, Alap stat, Potenciális stat

Az összes játékos nevét a következő oldalon találjátok!

Ti szoktatok karrier móddal játszani?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!