A FIFA18 Launch Partyn mutatja meg magát először a DVTK e-sport csapata - Interjú

A FIFA18 Launch Partyn mutatja meg magát először a DVTK e-sport csapata - Interjú

A DVTK gőzerővel készül az első megmérettetésére. 

A DVTK volt az első, akik bejelentették a saját e-sport szakosztályuk megalakulását, majd követte őket az MTK is. A FIFA18 megjelenése, remek alkalmat kínál a fanoknak , játékosoknak és a kluboknak is, hogy megmutassák mennyire elszántak és, hogy milyen szinten is állnak jelenleg. A FIFA18 Launch Party szeptember 29-én kerül megrendezésre, elsőként tehetik rá a kezüket a vállalkozó kedvűek a programra a demo után. Minden amit a nyitóbuliról és a tornáról tudni kell a korábbi cikkünkben megtaláltok:

FIFA18 launch party: nyerd meg a játékot az országos bajnokságon!

Játssz először a FIFA18-al már a megjelenésének a napján!

A DVTK a toborzó után, kiválasztott bizonyos számú játékost, akik az első hivatalos versenyükön fogják képviselni a klubjukat. Egyelőre neveket nem tudni, a helyszínen derül majd ki, kik alkotják a csapatukat. Mindenesetre a felkészülés az már javában zajlik az ő részükről, és ennek apropóján Telegdy Zoltán a DVTK e-sport szakosztály vezetője válaszolt néhány kérdésünkre.

1. Sikerült már kiválasztani a játékosokat vagy még próba játékon vannak?

"Tart a felkészülés, a játékosok nagyon lelkesek, szívesen vesznek részt ebben. Csütörtökön még tartunk egy közös edzést."

2. Mik a benyomások a FIFA18 demo láttán?

"Tetszik a csapatnak a FIFA 18. A játékmenet lassulása látványosabbá, valósághűbbé teszi a játékot. A csere lehetőségét is jó dolognak tartjuk. Általában tetszenek az újítások, a védekezés és a beadások terén is érezhető a változás. Összességében elmondhatom, hogy senki nem panaszkodik, mindenki a lehető legtöbbet próbál gyakorolni és ráérezni az új verzióra.
Nyilván a DEMO még nem a végleges játék, elég sok hibát találtunk benne, remélhetőleg ezt kijavítják a teljes verzióban és nem fog nagy meglepetést okozni majd, ha megjelenik." 

3. Az első verseny a FIFA18 megjelenésének napján lesz, milyen elvárások vannak a DVTK-t képviselő játékosokkal szemben?

"Ez lesz az első közös versenyünk. Mindenki igyekszik a legjobb eredménnyel zárni. A játékosok a tőlük telhető maximumot fogják nyújtani. Ez egy új csapat és egy új játék. Már nagyon várják a megmérettetést."

Pénteken tehát az első FIFA18 verseny is elindul és bepillantást nyerhetünk a legjobbak mérkőzéseibe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!