FUT -nagyító alatt: Henrikh Mkhitaryan mindkét lábbal halálos

FUT -nagyító alatt: Henrikh Mkhitaryan mindkét lábbal halálos

Egy ilyen karmesterre mindenkinek szüksége lenne, ha nagy győzelmeket szeretne elérni.

Nem a manchesteri fanatizmus vezérel a kártyák bemutatásánál, de vitathatlan van pár nagyszerű játékosuk. A nem éppen legkönnyebben kiejthető nevű Henrikh Mkhitaryan kártyája szintén megér egy misét. Az örmény labdarúgó sokat fejlődött az elmúlt évek során, és a játékban is meglátszik ez. Ebben az idényben egy 85-ös osztályzatot kapott, FUT-ban ráadásul még 3 pontot raktak a sebességére.

Statisztikái

Még a boostok nélkül is a Premier League egyik legjobb kártyája. Gyorsaság 88, Sprint: 84, Helyezkedés 82, Lövés erősség: 87, Látás a pályán: 85, Rövid passz: 84, Fürgeség: 89, Balansz: 85, Labdakezelés és cselezés: 87, Állóképesség: 86, 5 csillagos gyengébb láb és 4 csillagos skill, tehát egy igazi komplett futbalista.

Egy Hawk bónusz kártyával megerősítve jó kis pluszokat kap, nem kevés tulajdonságát feljebb lehet tornászni.


Egy 4-3-2-1-es felállásban a jobb szélső csatár pozíciójában elég jó teljesítményre képes:

Néhány információ róla a meccsek után:

Ár: 11.500
Lejátszott mérkőzések: 26
Gólok: 15
Asszisztok: 17

Áttekintés

Sebesség, iram 9/10
Olyan érzése van az embernek, mintha 85-90-es stattal rendelkezne, ami több, mint elegendő egy jobb oldali csatártól. EMegfelelő a gyorsasága ahhoz, hogy elboldoguljon a védőkkel és a középpályán szűrőkkel. Néhány, a leggyorsabb szélső védőkből azonban gondot okozhat. Ilyenkor kihasználhatjuk a látását és az ügyességét, ezek kombinációja zseniálissá teszi őt a gyepen.

Cselezés 10/10
Túlzás nélkül az egyik legjobb ebben a tekintetben. Művészet, amit a labdával művel. Tökéletesen cselez, mindent meg tud csinálni a labdával, szinte el sem pattan tőle. Lehet, hogy sokan nem értenek egyet vele, de ez a kártya sokkal jobb mint Pogbáé.

Lövés 10/10
Bárhonnan képes veszélyeztetni és mindkét lábbal fantasztikus. Mindenféle tipusú lövéssel elboldogul, legyen az távoli, közeli, fineszes, irányított, vagy szimpla bomba, amellyel majdnem átszaggatja a hálót is. Már-már unrealisztikusan jó ez az ember a kapu előtt.

Passzolás 10/10
Ő a csapat szíve, nincs olyan támadás amelyben ne lenne benne. Oda juttatja el a labdat ahova akarja, legyen kicsi vagy nagy a távolság. Az íveléseket illetően az egyik legjobb játékos. Számtalanszor lehet vele a csapattársakat helyzetbe hozni. Az 5 csillag azt jelenti, hogy mindkét lábával képes erre.

Védekezés (nem értékelt)
Nincs mit mondani erről a dologról, lehet zavarni az ellenfél építkezését, és akár 1-2 labdára le is csaphatunk vele, a többit a csapattársak majd elvégzik.

Fizikai felépítés 9/10
Elég erős ebben a tekintetben is, képes végigfutni egy 90-, vagy akár 120 perces mérkőzést is. Remekül lehet vele ütközni, a legtöbb esetben győztesként kerülhetünk ki a párharcokból, illetve a labdatartás is a pozitívumai közé tartozik.

Összegzés

Nagyon lehet imádni ezt a kártyát. Szórakoztató, és hatékony is egyben vele a labdarúgás. Mivel a gyengébbik lába is elég jó, ezzel meccseket lehet eldönteni. Szélsőként remekel, de ha sikerül bevinni középre (CM, CAM) még jobb lehet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!