Varázskalapként működik Kleptomancy rúna, amivel rég látott tárgyakat húzhatunk elő!

Varázskalapként működik Kleptomancy rúna, amivel rég látott tárgyakat húzhatunk elő!

A Mana Potion csak egy a sok olyan rég látott és hivatalosan nem is létező tárgyakból, amiket előránthatunk az új rúna segítségével.

Rengeteg új funkciót hoznak az új rúnák; pajzsokat adhatunk másoknak, vagy eszméletlen sprintelésbe kezdhetünk és -mint egy varázskalapból a nyulat,- mi is rég látott tárgyakat ránthatunk elő a semmiből.

Íme minden, amit a pre-seasonről tudni kell!

Aioween | 17/09/26 09:04 A sokat boncolt rúnák csak egy része lesz az új szezonnak; ezen kívül rengetek újdonság is vár ránk! Érdekes szezonnak ígérkezik a nyolcadik. Ki merem jelenteni, hogy az új szezonban várható változásokról sosem volt még ennyire jó a kommunikációja a Riotnak.

A régóta várt Runes-Reforged már az ajtónkat döngeti lassan, mely felcseréli majd a mostani rúnarendszert és a mesterségeket is, egybeolvasztva a kettőt. Ezeket már ki is próbálhatjuk a PBE szerveren, és máris szemet szúrt egy bizonyos rúna az brúnaágon. Ez a rúna nem más, mint a Kleptomancy, mely véletlenszerű elfogyasztható tárgyakkal gazdagítja viselőjét, ha egy alaptámadást, vagy képességet sütünk el. És itt válik igazán érdekessé a dolog; ugyanis olyan tárgyakkal is gazdagodhatunk, melyek már nem elérhetőek a játékban.

Valaki vette a fáradtságot, és kipróbálta az összes lehetőséget, melyet aztán Redditre is feltöltött. A következő tárgyakat sikerült kinyerni a rúna segítségével:

  • Conrol Ward - ez most is elérhető a játékban, kikapcsol minden ward őrszemet, illetve a orb wardot
  • Health Portions - a legalapvetőbb tárgy a játékban, mely életerőt tölt vissza
  • Total Biscuits - mesterség segítségével a HP potiból lesz süti, ami kicsit többet tölt vissza, illetve egy kevés manát is ad
  • Mana Potions - sokan siratták a mana potiont, hiszen sok mides mage ezzel élte túl az ösvényt, lévén, nagyon magasak voltak a költségei
  • Oracle's Extract  - sajnos csak fél percig tart, de addig minden őrszemet, csapdát, és talán a láthatatlan egységeket is látjuk magunk körül, erről nincs pontos infó, mivel a tárgy létezésekor nem volt még abszolút láthatatlanság, amit csak a tornyok látnak

  • Pilfered Farsigth Ward - hasonlít a mostani kék őrszemhez, de kisebb a hatótávja
  • Pilfered Stealth Ward - a sima ward 90 másodpercig tart, amiket már nem lehet vásárolni, csak trinketből kipakolni. Számít a maximális wardlimitünkbe, de mivel ez továbbra is három, egy még elfér.
  • Elixir of Skill - ad egy skill pontot, amit képességre költhetünk, kvázi csalhatunk a játékon belül, hogy mondjuk 5-ös szinten már ultink legyen.
  • a fentieken kívül véletlenszerű aranymennyiséggel is gazdagodhatunk, ez 20 és 100 arany között mozog

A tesztek alapján nagyjából 10%-os esélye van annak, hogy kapjunk valamit, illetve első és 18-as szinten nem kaphatunk Elixir of Skillt. Ami még nagyon fontos részlet, hogy akár a vásárlási limiten felül is tudunk tárgyakat szerezni. Igaz egy külön tárgyhelyet elfoglal, szóval ha van 3 Control Ward már nálunk, és szerzünk így egy negyediket, akkor azt külön helyre teszi, viszont továbbiakat arra a megnyitott helyre már nem tudunk venni.

Tehát mana potiont továbbra sem tudunk majd venni, de legalább ilyen formában visszatér a játékba, lesz egy kis minigame is a supportoknak az alsó ösvényen, hogy ne unatkozzanak annyira. Ahogy a többi rúna az Inspiration vonalon, ez is kicsit megtöri a játék szabályait, cserébe nincs sok köze közvetlenül a harchoz. A többi idetartozó rúna, amit már említettünk, szintén hasonló furcsa képességekkel ruház fel; mint egy ingyenes Zhonya hatás egyszer, köszönhetően a Stopwatch-nak, vagy egy fókuszált Flash rövid idő után, illetve az idézői képességek cseréje idővel.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!



Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.